Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Παρίσας-Ντίας 2-0: Πρόκριση στο… ρελαντί

Σάκκαρη – Παρίσας-Ντίας 2-0: Πρόκριση στο… ρελαντί

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Noύρια Παρίσα-Ντίας με σκορ 2-0 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Linz Open.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το Australian Open και έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη επί της Νούρια Παρίσα-Ντίας με 2-0 σετ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Linz Open της Αυστρίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν… σίφουνας στο πρώτο σετ το οποίο και κατέκτησε με 6-1 πολύ εύκολα, όμως στο δεύτερο τα βρήκε… σκούρα, αφού δεν μπόρεσε να φτάσει γρήγορα στη νίκη. Παρόλα αυτά στο τάι μπρέικ έδειξε την καλή της πλευρά και έφτασε στο 7-6 για το τελικό 2-0. Πλέον, θα περιμένει την αντίπαλό της στους «16» που θα προκύψει από τη νικήτρια του αγώνα Γκράτσεβα και Μπλίνκοβα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να κατακτά σχετικά εύκολα το πρώτο γκέιμ για το 1-0. Στη συνέχεια η Παρίσας-Ντίας απάντησε και με ένα γρήγορο love game μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα η Ισπανίδα άρχισε καλά και στο τρίτο γκέιμ, όμως η Μαρία γύρισε το εις βάρος της αποτέλεσμα για να κάνει το 2-1. Από εκεί και πέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γύρισε τον… διακόπτη. Η Μαρία πέρασε σαν… σίφουνας από την αντίπαλος της κατακτώντας τα επόμενα τέσσερα γκέιμ χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία. Φτάνοντας έτσι αρκετά άνετα στο να κάνει το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν μέχρις εσχάτων το σερβίς τους πηγαίνοντας στο χέρι-χέρι μέχρι το 5-5. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το πρώτο μπρέικ του σετ για το 6-5, όμως η Ισπανίδα αντίπαλός της απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί η Μαρία ήταν πιο ψύχραιμη και καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους «16» του τουρνουά.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024