Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καμπουρίδης: «Θα μου πάρουν το σπίτι και...» - Κραυγή αγωνίας από τον τραγουδιστή

Γιώργος Καμπουρίδης: «Θα μου πάρουν το σπίτι και…» – Κραυγή αγωνίας από τον τραγουδιστή

«Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα»

Το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, το σπίτι όπου ζει κινδυνεύει να χάσει την ερχόμενη Τετάρτη σε πλειστηριασμό ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης, ο οποίος συγχρόνως αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας όπως λέει.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA αποκάλυψε τον εφιάλτη που βιώνει αφού κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά…»

«Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κοροναϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους» είπε αρχικά.

«Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε… Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι τοπ είχα πάρει πριν είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν 15 μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου δηλώσανε» συνέχισε.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘’Μαγεμένο Αυλό’’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024