Προσοχή, σκληρές εικόνες. Υπάρχουν 16 θύματα, ανάμεσά τους δύο υπουργοί και δύο παιδιά.

Ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρoβάρι, κοντά στο Κίεβο, σήμερα, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν 16 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, καθώς και ο υπουργός Εσωτερικών, Ντένις Μοναστίρσκι, όπως δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας. Νεκρός είναι επίσης ο αναπληρωτής ΥΠΕΣ της Ουκρανίας, Γεβγέν Γενίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκείνη τη μέρα γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της - Τώρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Ο Ολεξίι Κουλέμπα, περιφερειάρχης του Κιέβου, έγραψε στο Telegram ότι: «Στην πόλη Μπροβάρι, ένα ελικόπτερο έπεσε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο και ένα κτίριο κατοικιών. Τη στιγμή της τραγωδίας, παιδιά και εργαζόμενοι του ιδρύματος βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο.

Σε αυτό το σημείο, όλοι απομακρύνθηκαν. Υπάρχουν θύματα. Στο σημείο της συντριβής υπάρχουν ασθενοφόρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες».

Το νηπιαγωγείο έχει ήδη εκκενωθεί.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρχαν πτώματα έξω από το κτίριο όπου έπεσε το ελικόπτερο.

Δείτε βίντεο από τα social media

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr