Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Σοκαριστικές καταγγελίες από μητέρα - «Χτυπούσαν την κόρη μου και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη»

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκαριστικές καταγγελίες από μητέρα – «Χτυπούσαν την κόρη μου και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη»

«Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη»

Σοκαριστικά είναι όσα καταγγέλλει η μητέρα κοριτσιού, η διέμενε στην Κιβωτό του Κόσμου, τόσο για τον γιο της όσο και για την κόρη της, σχετικά με τα όσα βίωναν τα παιδιά  στην δομή.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» συνομίλησε με την κ. Γιώτα, τη μητέρα ανήλικων τέκνων που ζούσαν σε δομή της Κιβωτού και αποκάλυψε, ιδιαιτέρως συγκινημένη, όσα φρικιαστικά συνέβαιναν, ενώ κατήγγειλε πως «χτυπούσαν την κόρη μου συνέχεια και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη».

«Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη. Ήταν μία συγκεκριμένη παιδαγωγός που τον ξυλοκοπούσε» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις τιμωρίες και το περιβόητο κλουβί, η μητέρα είπε πως τα παιδιά «τα χώριζαν σε συνεπειούχους και μη συνεπειούχους».

«Από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια»

Μιλώντας για τις εργασίες-βασανιστήρια, αποκάλυψε ότι «οι γιοι μου σηκώνονταν από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια. Ο μεγάλος μου γιος δούλευε στα χωράφια 8 ώρες για 5 ευρώ».

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι γιοι της της ανέφεραν ότι το διαμέρισμα του Πάτερ ήταν κλειδωμένο και το επισκεπτόταν μόνο για διακοπές.

Τέλος, η μητέρα, βουρκωμένη, αποκάλυψε τα λόγια του μεγάλου γιου της για τις υπηρεσίες χαλάρωσης στον Πατέρα Αντώνιο. «Ο μεγάλος μου γιος μου είπε ότι έκαναν μασάζ και έπλεναν τα πόδια του Πατέρα Αντώνιου για να μην τα τιμωρήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα είπε

Η διαδρομή του μαύρου χρήματος

Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες Αρχές περνούν από «κόσκινο» τόσο τα οικονομικά της Δομής όσο και τους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου , ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις κινήσεις που έγιναν με την μεταφορά χρημάτων καθώς και με τα λεφτά που σήκωσε η πρεσβυτέρα από την  θυρίδα υποκαταστήματος τράπεζας.

Κεντρικό συμπέρασμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος που ερευνά όλες τα οικονομικά της Δομής αλλά και των υπευθύνων της,  φαίνεται πως είναι ότι η τραπεζική θυρίδα που κινούσε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή λειτουργούσε ως «αποθήκη» μαύρου χρήματος, για προσωπικούς σκοπούς.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος  των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, αν και η θυρίδα ήταν στο όνομα της «Κιβωτού», κανείς δεν γνώριζε το περιεχόμενό της.

Έτσι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα τοποθετούσαν εκεί τα χρήματα και ανάλογα με το αν υπήρχε ανάγκη, τα τοποθετούσαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς –όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, δεν υπήρχε καμία εκμετάλλευση των ακινήτων που είχαν περιέλθει στην ιδιοκτησία της «Κιβωτού» από δωρεές, αν και κάποια θα μπορούσαν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα.

Αποκάλυψη σοκ για τον πατέρα Αντώνιο

Εν τω μεταξύ, όσο το «τσουνάμι» καταγγελιών συνεχίζεται, άλλη μία αποκάλυψη που αφορά στον πατέρα Αντώνιο ήρθε να ταράξει τα νερά της Κιβωτού.

Όπως έχει προκύψει από τον οικονομικό έλεγχο και όπως αποκαλύπτει το MEGA, η μεζονέτα στη Ραφήνα που ανήκει στον πατέρα Αντώνιο αγοράστηκε στις 12/11/2007.

Όπως φαίνεται από τα συμβόλαια, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού».

Αίσθηση προκαλεί πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι.

Μέχρι και σήμερα, η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024