Για την πολύ δύσκολη εμπειρία της αποβολής μίλησαν σήμερα ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κοινή τους καθημερινότητα με το πρώτο τους παιδί, που είναι μόλις 50 ημερών, ενώ αποκάλυψαν ότι έχουν βιώσει τη σκληρή εμπειρία της απώλειας της πρώτης τους εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κώστας Σόμμερ είπε σχετικά με την ημέρα που πληροφορήθηκαν ότι η κύηση της Βαλεντίνης έπρεπε να διακοπεί:

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει.

Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα».

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη πρόσθεσε:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», εξομολογήθηκε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr