Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν χτύπησα τον πελάτη» λέει ο κρεοπώλης στο Ηράκλειο - «Αυτός πέταξε την σακούλα λες και είμαστε σκουπίδια»

«Δεν χτύπησα τον πελάτη» λέει ο κρεοπώλης στο Ηράκλειο – «Αυτός πέταξε την σακούλα λες και είμαστε σκουπίδια»

Ουδέποτε χειροδίκησα σε βάρος του, ξεκαθαρίζει και αναφέρει το διάλογο που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους

Την δική του εκδοχή δίνει, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, ο 39χρονος κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και έσπασε το πόδι σε έναν πελάτη του στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης, γιατί διαμαρτυρήθηκε για την διαφορετική τιμή του προϊόντος στο ταμείο από την αναγραφόμενη στη βιτρίνα.

Ουδέποτε χειροδίκησα σε βάρος του, ξεκαθαρίζει και αναφέρει το διάλογο που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους.

«Κοίτα αυτό το κρέας είναι πραγματικά αυτό που θες αλλά δεν είναι η τιμή του προβάτου 4,99 ευρώ, έχει 5,99 ευρώ. Του το είπα. Αυτό δεν είναι πρόβατο είναι ιδιαίτερο κρέας. Αυτός αδιαφόρησε. Του λέω να σου κόψω; Μου λέει κόψε μου. Και μετά την πέταξε αυτός την σακούλα λες και είμαστε σκουπίδια και πήγε στο αμάξι του» υποστήριξε ο κρεοπώλης.

Τότε σύμφωνα πάντα με τον κρεοπώλη, ο 46χρονος πελάτης τον ακολούθησε στο αμάξι του για να του ζητήσει τον λόγο που συμπεριφέρθηκε έτσι, ενώ εκείνος ήθελε να τον εξυπηρετήσει.

«Του λέω βρε κουμπάρε εγώ ήθελα να σε περιποιηθώ και αυτός μου λέει είσαι μαϊμούνι είσαι το ένα είσαι το άλλο. Τι μαϊμούνι του λέω βρε είμαι; Του λέω σου εξήγησα και το είδες και μοναχός σου. Πρόβατο λέω 4,99 δε γράφω μάροπο ή χρονιάρικο» πρόσθεσε.

«Μου έπαιζε μπουνιές στο κεφάλι»

Ο 46χρονος πελάτης βεβαια, μιλώντας χθες στο MEGA, είπε πως όταν βγήκε από το κατάστημα και πήγε προς το αυτοκίνητο του το οποίο είχε παρκάρει ακριβώς απ’ έξω… ο 39χρονος κρεοπώλης οργισμένος τον ακολούθησε και άρχισε να τον γρονθοκοπά.

«Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, ακούω φωνές από πίσω μου, δηλαδή με αιφνιδίασε στην ουσία δεν ήξερα ποιος ήτανε. Γυρνώντας να δω ποιος είναι μου έχει παίξει δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου έπαιζε κλωτσιές στην πόρτα για να μη βγω από το αυτοκίνητο γιατί εγώ πήγα να αντισταθώ να βγω από το αυτοκίνητο. Με έβριζε εκεί ότι μπορείτε να φανταστείτε σε βρισιές. Το παιδί μου ήταν μπροστά μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο κάποια στιγμή τα έχασε και πήγε να φύγει το παιδί από το αυτοκίνητο» σημείωσε ο πελάτης.

Ουδέποτε τον ακούμπησα λέει από την πλευρά του ο κρεοπώλης. «Να του ορκιστώ και ότι θέλει ούτε τον ακούμπησα μόνο την πόρτα του έσπρωξα και του είπα σήκω να φύγεις να λήξει η υπόθεση και σηκώθηκα και έφυγα» υποστήριξε.

Ο 46χρονος έχει καταθέσει μήνυση κατά του κρεοπώλη για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024