Συγκλονίζουν τα λόγια του Richie Faulkner, του κιθαρίστα των Judas Priest, η ζωή του οποίου σώθηκε στο παρά πέντε.

Όπως είπε ο ίδιος, μετά τη επέμβαση καρδιάς που υποβλήθηκε, την ώρα που έπαιζε το Painkiller που έκλεινε την εμφάνιση της μπάντας στο Louder Than Life Festival. η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του.

Η επίσημη διάγνωση ήταν ανεύρυσμα της θωρακικής αόρτης και ο γιατρός του τόνισε ότι όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου»

«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν το set της μπάντας ήταν μεγαλύτερο ή το αν το νοσοκομείο βρισκόταν πιο μακριά.

«Κάτι τελευταίο, γιατί όλο αυτό ήταν εντελώς καινούργιο για μένα. Δεν είχα ιστορικό καρδιάς ούτε βουλωμένες αρτηρίες, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου. Αν μπορείτε να κάνετε εξετάσεις κάντε το για μένα σας παρακαλώ», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο