Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψες ότι μάλλον δεν θα τολμούσε έναν πέμπτο γάμο παραδεχόμενος ότι ο γάμος μάλλον δεν του ταιριάζει…

Θα τολμούσατε να το κάνετε για πέμπτη φορά;

Νομίζω την ίδια κατάληξη θα έχει. Όταν ξέρεις ότι θα καταλήξεις σε ένα αναμενόμενο μονοπάτι και θα σε βάλει σε ταλαιπωρία, καλύτερα να μην το κάνεις.

Πιστεύετε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Δεν το ξέρω, για μένα έρωτας είναι τα παιδιά μου. Μέσω των γάμων μου δημιούργησα τρία πλάσματα, για τα οποία κόβομαι. Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει.

Διατηρείτε καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους σας;

Έτσι και αλλιώς, η πορεία ζωής σου τα φέρνει έτσι για να έχεις επαφές. Κάποια στιγμή βρίσκεσαι με τον άλλον, τρακάρεσαι. Καλό είναι να μην σκοτώνεσαι (γέλια). Κάποιες φορές υπάρχουν κόντρες, αλλά λήγουν.

Στον γιο σας, Χριστόφορο Βλαχάκη, που ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, τι τον συμβουλεύετε;

Δεν τον προϊδεάζω για κάτι, όταν με ρωτάει τη γνώμη μου, του τη λέω. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι και να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν φτάνει να μην κάνουν κακό στον εαυτό τους και στους άλλους.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει για εσάς;

Και να μην είμαι σε κάποια σχέση, με κάτι θα είμαι ερωτευμένος. Θα είναι τα παιδιά μου, οι κιθάρες μου, η μουσική η ίδια. Μονίμως ερωτευμένος είμαι.

Ένα ακόμη παιδί είναι στα σχέδιά σας;

Έχω μεγαλώσει για παιδιά, είμαι πια 55 ετών. Ως πότε θα νταντεύεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να με νταντέψουν κιόλας (γέλια).

Παππούς θα θέλατε να γίνετε;

Όχι, το απεύχομαι (γέλια). Είμαι πολύ μικρός για να γίνω παππούς.

Τι εύχεστε για το μέλλον;

«Καλοσύνη, αγάπη, γέλιο, γιατί αυτά φέρνουν την ομαλότητα», είπε στο περιοδικό «Εγώ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο