Μας έχουν ενθουσιάσει και οι δυο τους στην γη της Ελιάς.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου ενσαρκώνουν δύο από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους της αγαπημένης μας σειράς.

Ο Στάθης και η Ιουλία ήταν ζευγάρι όταν ήταν νέοι. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά χώρισαν όταν ο Στάθης της το ζήτησε απροσδόκητα και αδικαιολόγητα.

Η Ιουλία δεν τον ξεπέρασε ουσιαστικά ποτέ και δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Πρόσφατα η Ιουλία έμαθε από τον αδερφό της τον Ισίδωρο , ότι ο λόγος που της ζήτησε τότε ο Στάθης να χωρίσουν ήταν ο μεγάλος της αδερφός, ο Ιπποκράτης.

Ο Ιπποκράτης απείλησε τον Στάθη ότι εάν δεν χωρίσει με την Ιουλία, θα την ξεκόψει απ’ την οικογενειακή περιουσία και θα ζήσει μαζί του μια δύσκολη και φτωχική ζωή.

Ο Στάθης, για το καλό της Ιουλίας την χώρισε και προχώρησε τη ζωή του με την Αρετή, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό του την Ιουλία.

Ποτέ δεν την έβγαλε από μέσα του.

Μετά από όλη αυτή την αποκάλυψη του τι συνέβη τότε, Ιουλία και Στάθης ξανασυναντήθηκαν και συνειδητοποίησαν ότι ακόμα υπάρχει έρωτας και πάθος ανάμεσά τους και μια παράνομη σχέση ξεκίνησε.

Οι δυο τους ζουν ξανά αυτό τον έρωτα και ο Στάθης της λέει ότι θέλει να είναι για πάντα μαζί και θα χωρίσει τη γυναίκα του…

Τι θα συμβεί στ’ αλήθεια όμως με τους δυο τους;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο