Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μια αρκούδα να απολαμβάνει το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα, στη Ρωσία.  Την ίδια ώρα, στη Φλόριντα ένας μικρός αλιγάτορας βγήκε από την λίμνη του και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο κατόπι του τρεις γερανοί που δεν έλεγαν να τον αφήσουν να κάνει την βόλτα του ήσυχος. Το ερπετό τρόμαξε έτσι όπως τον κοίταζαν τα πουλιά αφ’ υψηλού και προτίμησε τη σιγουριά του νερού που έτσι κι αλλιώς είναι το στοιχείο του. Η παράξενη αντιπαράθεση κράτησε για αρκετή ώρα αμείωτο το ενδιαφέρον των περαστικών οδηγών που όπως όλοι καταλάβαμε ήταν με το μέρος των θαρραλέων πουλιών.

Ο Μπαλού και το… μπανάκι του

Ο Μπαλού, μία αξιολάτρευτη καφέ αρκούδα πήρετο χαλαρωτικό μπανάκι της ακριβώς όπως οι άνθρωποι. Ζει σε άσυλο άγριας ζωής στο Σαρατόφ της Ρωσίας που έχει δημιουργήσει ο Ρουσλάν Τσιβλίβ και μόλις καταλαβαίνει πως η μπανιέρα του είναι γεμάτη νερό μπαίνει κατευθείαν μέσα. Ξαπλώνει στην πλάτη του και ανάσκελα απολαμβάνει τα ροδοπέταλα που του δίνουν.

Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ζωολογικό κήπο του Σαρατόφ που όμως έκλεισε λόγω της πανδημίας και των οικονομικών προβλημάτων. Ο Ρουσλάν τον αγόρασε και από τότε του προσφέρει καθημερινά ένα άκρως απολαυστικό μπάνιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο