Κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε είπε στη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας.  Το πάνελ του «Πρωινού» σχολίαζε την επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Ελλάδα δείχνοντας πλάνα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής αποκάλυψε μια άγνωστη πρόταση που δέχτηκε με την Φαίη Σκορδά πριν χωρίσουν, ώστε να πρωταγωνιστήσουν σε θεατρική παράσταση.

Στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Ένας καναλάρχης, πολύ σημαντικό πρόσωπο φωνάζει τον διευθυντή προγράμματος και του λέει “τελείωσε τώρα το ριάλιτι πρέπει κάτι να τους κάνουμε όλους αυτούς γιατί είναι δημοφιλής” και του λέει ο διευθυντής προγράμματος “για ποιο λόγο να τους κάνουμε κάτι; Αυτοί είναι γι αυτό που είναι δεν είναι για παρουσιαστές, πανελίστες κλπ κλπ”. Άρα υπάρχει ένα debate κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί που βιώνουν μια μεγάλη διασημότητα, η οποία σβήνει μετά από μερικούς μήνες, είναι κατά πόσο μπορούν να αξιοποιήσουν το πράγμα αυτό».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά από τη δική της πλευρά έκανε το εξής σχόλιο: «Εξαρτάται το αστέρι που έχει κάποιος. Δηλαδή υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εκμεταλλευτεί μια τέτοια συγκυρία και μετά εξελίχθηκαν στο τραγούδι, ως ηθοποιοί, ως άνθρωποι της τηλεόρασης, εξαρτάται το αστέρι. Ο Ντάνος είχε ένα άστρο».

Μετά τα λόγια της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Λιάκας αποκάλυψε: «Εγώ ξέρεις έχω συνδικαλιστική άποψη πάνω σε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι τηλεόραση πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που είναι η δουλειά τους. Δηλαδή επειδή εγώ έχω μια δημοφιλία ξαφνική και να σου πω κάτι; Και σε μας αν θυμάσαι μας είχαν πει μαζί να πρωταγωνιστήσουμε πριν χωρίσουμε σε μια μεγάλη θεατρική παράσταση. Να στηνόταν μια μεγάλη θεατρική παράσταση με τους δύο μας. Σε ένα μιούζικαλ. Θα ερχόντουσαν ουρές από έξω. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Και τότε που έκανε ο Κωστόπουλος τον ρόλο στο μιούζικαλ και είπαν και σε μένα να το κάνω και είπα όχι και πήγε ο Κωστόπουλος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο