Πάρτυ με διάσημους DJ, των οποίων το κασέ φθάνει έως και τις 100.000 ευρώ, ιδιωτικές πτήσεις και πολυτελή ξενοδοχεία της Μυκόνου διαφημίζουν από τώρα για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, διοργανωτές μέσα σε κλειστές κοινότητες.

Το In.gr φέρνει στο φως ντοκουμέντα από ιστοσελίδα που διαφημίζει στο Ισραήλ πάρτυ για το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου, χωρίς να προσδιορίζεται ο τόπος , αν δηλαδή πρόκειται για πάρτυ σε βίλα ή σε ξενοδοχείο ή σε κλαμπ.

Η τιμή για τα μέλη της κοινότητας είναι 1299 ευρώ και όπως έχουν καταγγείλει οι επαγγελματίες της Μυκόνου οργιάζει η φοροδιαφυγή πέραν των υγιεινομικών κινδύνων.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά και κατανάλωση, αλλά αεροπορικά εισιτήρια ξενοδοχείο και είσοδο στα πάρτυ για το τετραήμερο.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών είναι ότι από το πάρτυ για το τετραήμερο τα έσοδα θα ξεπεράσουν το 1εκατομμύριο ευρώ για τα οποία δεν θα αποδοθεί ούτε σεντς στο ελληνικό Δημόσιο, εφόσον πραγματοποιηθούν σε βίλες ή κλειστούς χώρους.

Οι Dj’s που διαφημίζονται συνήθως παίζουν στα πολύ μεγάλα και ακριβά clubs της Μυκόνου με εξαιρετικά υψηλό κασέ.

Όπως έχουν καταγγείλει οι επαγγελματίες της Μυκόνου σε ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, το γεγονός ότι δεν απαγορεύεται φέτος η συγκέντρωση για περισσότερα από 9 άτομα σε σπίτι, όπως ίσχυε πέρυσι, δεν επιτρέπει στην αστυνομία να επέμβει καθώς μόνο με ένταλμα εισαγγελέα για παράνομες πράξεις μπορεί να εισέλθει η αστυνομία στον χώρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που προωθεί τα πάρτυ στο Ισραήλ οι υποψήφιοι πελάτες θα πρέπει να δηλώσουν και τα social media τους, ώστε οι διοργανωτές να γνωρίζουν τις προτιμήσεις τους ή και να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Βεβαίως, στις 8 Ιουλίου ίσως να έχουν επιτραπεί τα πάρτυ σε ανοικτούς ή και κλειστούς χώρους για εμβολιασμένους αλλά υπάρχει η βεβαιότητα στην Μύκονο πως εάν δεν έχουν ανοίξει τα μαγαζιά, δεν πρόκειται να ακυρωθούν.

Οι επαγγελματίες της Μυκόνου έχουν ζητήσει να απελευθερωθεί το ωράριο και να επιτραπεί η μουσική ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αθέμιτο ανταγωνισμό

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο