Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια του Twitter να κυκλοφορήσει ένα νέο συνδρομητικό πακέτο ονόματι Twitter Blue, το οποίο θα κοστίζει $2.99/μήνα. Σήμερα, οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα ότι το Twitter Blue πρόκειται να κυκλοφορήσει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία του λανσαρίσματος. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές του Twitter Blue θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από δύο συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η πρώτη αφορά στο Undo Tweets. Θα τους επιτρέπεται η αναίρεση της δημοσίευσης ενός tweet αμέσως μόλις κοινοποιηθεί. Η χρονική διάρκεια που θα έχουν είναι τα 2-3 δευτερόλεπτα. Η δεύτερη είναι το Collections. Θα τους παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας bookmarks, που θα περιλαμβάνουν φακέλους με ταξινομημένα τα ποικίλα tweets των χρηστών.

Επίσης, σύμφωνα με την ερευνήτρια Jane Manchun Wong, οι συνδρομητές του Twitter Blue θα μπορούν να επιλέξουν το χρωματικό θέμα που επιθυμούν αλλά και να αλλάξουν το εικονίδιο της εφαρμογής με βάση το χρώμα της αρεσκείας τους. Η in-app αγορά αυτής της δυνατότητας στο App Store της Apple θα κοστίζει $2.99 το μήνα. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν χρωματικά θέματα και διαφορετικά εικονίδια εφαρμογής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο