Χθες, η 67η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς άνοιξε της πύλες της και η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» δεν έχασε χρόνο να την επισκεφθεί.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, για όσα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες.

«Φέτος αξίζει ο επισκέπτης να έρθει, όχι μόνο για να αγοράσει ένα φυτό ή ένα λουλούδι σε χαμηλή τιμή, αλλά και για να θαυμάσει εννέα κήπους από χώρες του εξωτερικού με παράδοση στην κηποτεχνία και την ανθοκομική. Εννέα αρχιτέκτονες τοπίου και εξειδικευμένοι γεωπόνοι από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, έχουν συνεργαστεί για να δούμε αυτά τα θαυμάσια φυτά που δε μπορούμε να δούμε στην καθημερινότητά μας», εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος.

Η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Μαΐου, και λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις το 10 βράδυ.

«Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, έχουμε πάρει ειδική άδεια, έχουμε πολλούς ανθρώπους που είναι γύρω από το άλσος και φροντίζουν για την ασφάλεια των επισκεπτών και των ανθοπαραγωγών», σημείωσε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο