Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγοράζοντας σέξι εσώρουχα για εκείνη: Τι να προσέξετε

Αγοράζοντας σέξι εσώρουχα για εκείνη: Τι να προσέξετε

Ένα διαχρονικό δώρο και μια κίνηση που τα λέει όλα...

Το «πάρτυ» έχει εδώ και καιρό μεταφερθεί στο σπίτι μας. Πιτζάμες, εσώρουχα, είδη σπιτιού μοσχοπουλιούνται έστω ιντερνετικά, κατά κύριο λόγο, αφού οι γόβες, τα επίσημα ντυσίματα και τα εισιτήρια για ταξίδια και εκδρομές έχουν…εκπέσει.

Μια κλασική ιδέα για δώρο στην εκλεκτή της καρδιάς σας ή την ερωμένη σας είναι τα εσώρουχα. Όταν λέμε εσώρουχα, δεν προσφέρουμε στην κυρία μας ένα σλιπάκι ή, ακόμα χειρότερα, δύο, λες και πήγαμε στην λαϊκή να τα ψωνίσουμε με το ζύγι.

Εσώρουχα σημαίνει πάνω-κάτω: σλιπ και σουτιέν. Μέσω της επιλογής που κάνει ένας άντρας στα underwear της καλής του, δείχνει και το προσωπικό του γούστο και, με μια γουστόζικη κίνηση ματ, ουσιαστικά κάνει δώρο στον εαυτό του.

Τρεις χρυσοί κανόνες υπάρχουν για την αγορά εσωρούχων ως δώρο:

1.Όσο πιο σέξι είναι το εσώρουχο, τόσο περισσότερο καιρό είναι καλό να γνωρίζεστε.

2.Το μαύρο και το λευκό είναι οι λύσεις σωτηρίας.

3. Το βαμβάκι μπορεί να μην είναι ο ορισμός του ερεθιστικού, αλλά είναι ό, τι πιο φυσικό και υγιεινό για την ευαίσθητη περιοχή της.

Πριν προβείτε σε αγορά, κάντε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις: Για ποιον λόγο της τα αγοράζω; Γιορτάζουμε κάτι; Θα το εκτιμήσει ως δώρο γενεθλίων; Η ίδια, πάνω κάτω, σε τι στιλ εσωρούχων κινείται;

Αποφύγετε, ύστερα, τα κλισέ. Κόκκινα εσώρουχα και Άγιος Βαλεντίνος ή Χριστούγεννα είναι πολύ πασέ επιλογή. Κλέψτε μια ματιά στο νούμερο του σουτιέν της σε ανύποπτο χρόνο. Εξασφαλίστε από το κατάστημα κάρτα αλλαγής και, φευ, μην παρεξηγηθείτε αν η κοπέλα χρειαστεί ή θελήσει να τα αλλάξει.

Ένα ζευγάρι μαύρα, δαντελένια εσώρουχα δεν απογόητευσαν ποτέ καμία γυναίκα

Φούξια, φλούο χρώματα και πολλές εξτραβαγκάντζες προδίδουν ευτέλεια. Προτιμήστε αριστοκρατικές γραμμές και διακριτικά κοψίματα. Τα καλά εσώρουχα «σερβίρονται» πάντα σε χάρτινο κουτί με κορδέλα. Είπαμε, δώρο κάνετε.

Με τιμές από 30 έως 100 ευρώ το σετ μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπέστατα εσώρουχα στην αγορά.

Χαρίστε τα στην σύντροφό σας σε ανύποπτο χρόνο. Μην ζητήσετε να τα φορέσει-αφήστε την να σας κάνει έκπληξη με το δώρο σας και απολαύστε το μαζί.

Αν έχετε αμφιβολίες, ανοίξτε κουβέντα και, καιρό μετά, με βάση τα όσα σας έχει εκμυστηρευτεί για τα γούστα της κινηθείτε σωστά και σίγουρα.

Απολαύστε το πρώτος εσείς και μη διστάσετε να συμβουλευτείτε κάποια φίλη ή συγγενή σας. Προσοχή, όχι την μητέρα σας-αν και, εδώ, χωρούν εξαιρέσεις…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024