Λόγω της φυσικής τους συστολής, τα παρακάτω ζώδια μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να «ανοιχτούν», αλλά από τη στιγμή που θα το κάνουν, τα έχεις κερδίσει για μια ζωή.

Αυτά τα ζώδια αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τις ανάγκες του, είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένα και νιώθουν πλήρη με τον εαυτό τους – με ή χωρίς σύντροφο.

Εάν, πάντως, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της λίστας μας ή έχεις πλανήτες σε αυτά, τότε μάλλον συνηθίζεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, όταν οι καταστάσεις γίνονται αφόρητες για τη δική σου ιδιοσυγκρασία.

Διάβασε πιο κάτω τους λόγους για τους οποίους τα παρακάτω ζώδια είναι τα πιο ντροπαλά του ζωδιακού κύκλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη συντηρητική τους φύση. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει έμφυτο το κίνητρο για να διατηρεί την ειρήνη σε κάθε κατάσταση. Κατά κύριο λόγο, είναι ήπια και μειλίχια άτομα, που δεν τους αρέσει οτιδήποτε τους ενοχλεί ή τους αναστατώνει.

Τα περιβάλλοντα με ησυχία και ηρεμία είναι εκείνα που τους κάνουν να ευδοκιμούν.

Από τη στιγμή που ο Ταύρος θα βρεθεί με «καλή παρέα», πέρα από τις καλές στιγμές, του αρέσει να υπάρχει διασφαλισμένο ένα όμορφο δείπνο ή ένα ζεστό αφρόλουτρο που θα ολοκληρώσει την απόλαυσή του.

Από τα ζώδια της Γης, είναι το μόνο σταθερό, για αυτό πολλές από τις επιθυμίες του έχουν τις ρίζες τους στην ασφάλεια.

Σπάνια θα συναντήσεις έναν Ταύρο να εμπλέκεται σε καταστάσεις που είναι υπερβολικά αυθόρμητες. Το να δεσμευτεί σε ένα σχέδιο ή έναν στόχο είναι ο μόνος τρόπος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ η συνέπειά του τον κάνει εξαιρετικά αξιόπιστο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως η «μανούλα του ζωδιακού», αυτό το ζώδιο έχει ως κύριο χαρακτηριστικό να φροντίζει τα οικεία πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα του. Το να διασφαλίζει ότι οι άλλοι λαμβάνουν φροντίδα είναι ο λόγος για να ζει.

Όλοι οι Καρκίνοι, ως ζώδια του νερού, αποκτούν ενστικτωδώς κίνητρο να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό περιβάλλον για τον εαυτό τους και τα κοντινά τους πρόσωπα.

Η επιθυμία του Καρκίνου να νιώθει ασφαλής μπορεί μερικές φορές να τον οδηγήσει στο να αποτραβιέται από τους άλλους, ενώ σπάνια θα τον δεις σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο.

Αντί αυτού, του αρέσει να φιλοξενεί κόσμο στο σπίτι του για χαλαρή κουβεντούλα, όπου ταυτόχρονα, μπορεί να επιβλέπει και τα στενά αγαπημένα του πρόσωπα.

Παράλληλα, θα νιώσεις την σπιτική θαλπωρή του οικογενειακού του «κάστρου» και, βέβαια, θα σου προσφέρει φιλοξενία και φαγητό καλής ποιότητας.

Για τον Καρκίνο, το να έχει ένα σπίτι που μοιάζει με ασφαλές καταφύγιο είναι εντελώς απαραίτητο και θα προσκαλέσει μόνο άτομα που τα αισθάνεται σαν οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί σύμφωνα με το astology.gr είναι άτομα επιθετικά και σαφώς προσανατολισμένα στο στόχο τους, αλλά είναι και… επαγγελματίες στο να κρατούν μυστικές τις σκέψεις και τις προθέσεις τους.

Προτιμούν να φυλάνε για τον εαυτό τους τα περισσότερα πράγματα που τους απασχολούν σε βάθος, αλλά παράλληλα θέλουν να μοιράζονται τα πάθη τους με ελάχιστα, επιλεγμένα πρόσωπα που ξέρουν πραγματικά ότι μπορούν να τα εμπιστευθούν.

Δεδομένου ότι αποτελεί πρόκληση για τον Σκορπιό το να «ανοιχτεί» συμπεριφορικά, συνήθως έχει μια επιφυλακτική προσέγγιση, ώστε να διατηρεί την επιθυμία του για ιδιωτικότητα.

Επειδή όμως αναζητά και σχέσεις με συναισθηματικό βάθος, θα διατηρήσει τις στενές, διαπροσωπικές του σχέσεις για όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Γενικά, ως σταθερό ζώδιο, αγαπάει τη συνέπεια, ενώ το συνεχές μυστήριο γύρω από το άτομό του είναι σχεδόν… κανόνας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο