Πέντε χρόνια «τρέχουν» στα δικαστήρια χωρίς να έχουν βρει λύση για την περιουσία και την επιμέλεια των παιδιών τους ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Και ναι, αυτό το διαζύγιο αποκτά δικαιωματικά τον τίτλο του ακριβότερου στο Χόλιγουντ, αφού έχει κοστίσει από 1.000.000 δολάρια στον καθένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νομικών εμπειρογνωμόνων, ο αγώνας του πρώην ζεύγους Μπραντζελίνα αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον έξι χρόνια ακόμα και σίγουρα το κόστος για τις επισκέψεις τους στους δικαστικούς χώρους θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η δικηγόρος Κέλι Τσανγκ επισημαίνει ότι «θα μπορούσε να γίνει μία από τις ακριβότερες υποθέσεις διαζυγίου στην ιστορία του Χόλιγουντ», ενώ αποκαλύπτει ότι πρόσφατα η Ατζελίνα έβγαλε σε δημοπρασία έναν πίνακα του Ουίνστον Τσώρτσιλ έναντι 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να στηρίξει τον νομικό «πόλεμο» με τον πρώην σύζυγό της.

Εξακολουθούν να μην έχουν διευθετήσει μέχρι στιγμής τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων, η αξία των οποίων ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, αλλά ούτε την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.

Τι μέλλει, άραγε, γενέσθαι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο