Η αναβολή γίνεται για λόγους ασφαλείας και απολύμανσης όλων των χώρων.

Το κρούσμα δεν είναι ούτε κάποιος διαγωνιζόμενος ούτε κάποιος κριτής αλλά εργαζόμενος στην παραγωγή, όμως οι συντελεστές είναι πολύ προσεκτικοί από την αρχή, γι’ αυτό και θεώρησαν δεδομένο ότι μετά τον… συναγερμό για κρούσμα, θα ανέβαλαν το γύρισμα.

Άλλωστε από το ξεκίνημα των γυρισμάτων τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνταν ήταν πάρα πολύ αυστηρά. Να θυμίσουμε ότι για να περάσει κάποιος την είσοδο του χώρου γυρισμάτων έπρεπε πρώτα να κάνει Rapid test να περιμένει τα αποτελέσματα και αφού έβγαινε αρνητικός μόνο τότε μπορούσε να περάσει μέσα.

Πάντως, φέτος δεν φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα ότι αφορά τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου λαμπερού σόου.

Η πρεμιέρα είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσματων κορονοιου ενώ αμέσως μετά υπήρξε και η αναποδιά με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα για προσωπικούς λόγους. Προσφάτως ήρθε άλλη μία αναποδιά όταν ο Ίαν Στρατής έχασε τον πατέρα του. Του ήταν λοιπόν αδύνατον να συμμετάσχει σε γύρισμα λόγω ιδιαίτερα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης έτσι το γύρισμα αναβλήθηκε. Αυτό είχε οριστεί για σήμερα όμως εμφανίστηκε κι άλλο ένα κρούσμα για να πάει ακόμα πιο πίσω το γύρισμα για το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από Gossip tv

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr