Καταγγελία σοκ από την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει σε σχετική καταγγελία, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό πρωτοφανούς σαδισμού ενάντια σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο στον Πολιχνίτο Λέσβου

Πληροφορίες λένε πως το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε ένας σκύλος ηλικίας 8-10 μηνών και 13 κιλά, τον οποίο άγνωστοι είχαν τυλίξει με σύρμα, τον είχαν βάλει μέσα σε τσουβάλι που το είχαν κλείσει με την άκρη του σύρματος, και το είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης σήμερα προσήλθε στο ΑΤ Πολιχνίτου με σκοπό να καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων

Ο σκύλος, αμέσως μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου διαπιστώθηκε ότι και τα δύο του μάτια είναι κατεστραμμένα από τα απίστευτα βασανιστήρια που έζησε στα χεριά των δραστών.

Τέλος η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης σημειώνει πως «Ενημερωθήκαμε από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ότι θα αναλάβει όλα τα πραγματοποιηθέντα έξοδα περίθαλψης του άτυχου σκυλάκου, καθώς και τα έξοδα υιοθεσίας του – και τον ευχαριστούμε θερμά! Επίσης έχουν βρεθεί ήδη οικογένειες που έχουν προσφερθεί να υιοθετήσουν τον ΛΗΡ  Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους επικοινωνησαν μαζί μας, κάνοντας ή ζητώντας να κάνουν δωρεές για τον σκυλάκο.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για τις επιπλέον εξετάσεις του και όποιο ποσό τυχόν περισσέψει θα διατεθεί για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της Λέσβου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο