Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter, η Becky Carewe Jeffries, γνωστή στο διαδίκτυο ως Becky CJ, ξεκινάει να παίζει μια διασκευή του κομματιού «Don’t Stop Believin», όταν ξαφνικά οι στίχοι αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή, λέει ο Independent.

Αντί για τους ρομαντικούς στίχους “she took the midnight train going anywhere”, την ακούμε να ρωτά «θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου»;

Και καθώς το τραγούδι συνεχίζεται, η ευρηματική TikToker τραγουδά: «Δεν είμαι παράξενος ούτε διεστραμμένος, απλά ένας γνήσιος τύπος. Θα σου φερθώ με σεβασμό και το σεξ θα είναι καλό. Λοιπόν ναι, συγχώρεσε me αν ακούγομαι απότομος αλλά νομίζω ότι είσαι πολύ όμορφη. Λοιπόν, τι λες;», χρησιμοποιώντας τα λόγια από μια συνομιλία του Tinder που βρήκε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο έχει πάνω από 5,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ τα δύο επόμενα τραγούδια της έχουν 125 χιλιάδες και 60 χιλιάδες προβολές αντίστοιχα.

Μιλώντας στην HuffPost UK, η Carewe-Jeffries είπε ότι βρήκε τα λόγια σε μια ανάρτηση στη σελίδα του Facebook Tinder Nightmares και απλώς «δεν μπόρεσε να αντισταθεί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο