Κάποια ζώδια έχουν την τάση να καθυστερούν να δράσουν και να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που θέλουν. Δεν ισχύει για τα παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ

Το να έχει υποχρεώσεις ή και πλάνα για το μέλλον τον κάνουν να νιώθει έντονα το συναίσθημα της φιλοδοξίας. Θέλει να δράσει και το κάνει άμεσα.

Αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει τώρα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπαθήσει για αυτό που θέλει επί τόπου. Άλλωστε του αρέσει η επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα τόσο ευαίσθητο ζώδιο όπως ο Καρκίνος, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Ξέρει τι θέλει και πώς το θέλει. Όμως σκέφτεται αρκετά πριν να είναι σίγουρος να δράσει.

Αν το πάρει απόφαση να πάρει πρωτοβουλίες θα πάρει τις πιο σωστές. Τέτοιες όμως αποφάσεις αφορούν πάντοτε την καριέρα του και πιο σπάνια την ερωτική του ζωή.

ΛΕΩΝ

Δε θέλει να του λένε πότε θα πάρει αποφάσεις και πότε όχι. Θα είναι από εγωισμό και μόνο αποφασισμένος για κάτι. Γενικότερα ξέρει τι θέλει και έχει αρκετούς τομείς της ζωής του υπό τον έλεγχό του.

Θέλει να πράξει όταν θα είναι σίγουρος ότι αυτό που θα κάνει θα του εξασφαλίσει την επιτυχία άμεσα. Είναι αποφασιστικός ειδικά σε θέματα σχέσης και εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο που σκέφτεται συνέχεια και υπεραναλύει τα πάντα. Ο Παρθένος έχει πάντοτε ένα πλάνο στο μυαλό του. Έχει σκεφτεί κάθε πιθανότητα για το οτιδήποτε και ξέρει πώς να κινηθεί.

Δεν έχει καθόλου αναβλητικότητα και αυτό οφείλεται στο συνεχές άγχος το οποίο έχει καθημερινά και που τον κάνει να είναι αποφασιστικός μέσα σε λίγη μόλις ώρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο