Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παντελάκη : Ο μεγάλος έρωτας και ο γάμος στα 48

Αλεξάνδρα Παντελάκη : Ο μεγάλος έρωτας και ο γάμος στα 48

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show και μίλησε για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, τον γάμο της αλλά και τον ρόλο της Φωτεινής στις Άγριες Μέλισσες

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show και μίλησε για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, τον γάμο της αλλά και τον ρόλο της Φωτεινής στις Άγριες Μέλισσες.

«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα»

«Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς». Έτσι, ίσως, επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί. «Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».

Ο έρωτας και ο γάμος στα 48

«Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48» είπε η ηθοποιός.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην συνέντευξη της.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024