Η επιτυχημένη τραγουδίστρια καλεί το κοινό της και γενικότερα τον κόσμο, να πάρει τη σοβαρή απόφαση και να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Το Vote Early Day είναι ένα κίνημα μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, επιχειρήσεων, που εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλοι οι Αμερικανοί γνωρίζουν τις επιλογές τους να ψηφίσουν νωρίς.

Όταν οι Αμερικανοί ψηφίζουν νωρίς, διασφαλίζουν ότι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δε θα τους εμποδίσουν να ψηφίσουν – και θα μπορούν έτσι να εκφράσουν την πολιτική τους άποψη και το θεμελιώδες πολιτικό τους δικαίωμα να ψηφίσουν.

Η Lady Gaga έχει πάρει πολλές φορές «θέση» και στο παρελθόν, σε θέματα πολιτικής και έχει σταθεί αρκετές φορές ενάντια στον σεξισμό, τον μισογυνισμό και κατά του ρατσισμού γενικότερα και ειδικότερα κατά των διακρίσεων που βιώνει η LGBTQI κοινότητα.

Είναι σημαντικό άλλωστε, διάσημοι τραγουδιστές και καλλιτέχνες να ανοίγουν μια τέτοια συζήτηση, πόσο μάλλον σε μια εποχή που στις ΗΠΑ επικρατεί ένα συναίσθημα πολιτικής «πόλωσης».

Ανάρτηση

«Αύριο είναι το #VoteEarlyDay και η εγγραφή είναι ακόμα ανοιχτή σε ορισμένες πολιτείες. Πάνω από 50 εκατομμύρια ψήφοι έχουν ήδη περαστεί, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί μη εγγεγραμμένοι άνθρωποι. Ας το διορθώσουμε! Δείτε αυτήν τη σελίδα από @rockthevote για συγκεκριμένες πολιτειακές πληροφορίες https://rockthevote.org/how-to-vote/el», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο