Φαίνεται ότι η Λαβέρν Κοξ είχε κάποια πράγματα να πει στα βραβεία Emmy. Πέρυσι, η ηθοποιός έκανε μια δήλωση επισημαίνοντας τις επικείμενες υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου που αφορούσαν τα δικαιώματα των LGBTQ + κοινοτήτων.

Φέτος: φαινόταν να μιλάει για τη δική της κληρονομιά στο Χόλιγουντ. Αφού εμφανίστηκε στα Emmys, η Cox επέστρεψε με μια νέα εμφάνιση επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, για να παρουσιάσει ένα βραβείο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Τι είπε η ίδια;

«Καλησπέρα σε ολους», ξεκίνησε τον σχολιασμό της. «Είμαι ζωντανή απόδειξη του αμερικανικού ονείρου ότι οποιοσδήποτε σε αυτήν τη χώρα μπορεί να χάσει το βραβείο Emmy επί τέσσερα χρόνια στην ίδια κατηγορία και ωστόσο να καταλήγει σε αυτήν την αρένα παρουσιάζοντας ένα βραβείο σε κάποιον που μάλλον δεν…»

Το ABC feed της τελετής έκοψε εντελώς τον ήχο, καθώς η ηθοποιός συνέχισε να μιλά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον επανέφερε: «Τι συμβαίνει σε ένα αμερικανικό όνειρο που αναβάλλεται;»συνέχισε.

«Συρρικνώνεται όπως μια σταφίδα στον ήλιο; Μείνε στο σενάριο Λαβέρν, μείνε στο σενάριο. Και τώρα εδώ είναι οι υποψήφιοι για τη Συγγραφή σε σειρές Drama».

Από την ώρα της προβολής, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδαν την εκπομπή στον Καναδά αποκάλυψαν το τμήμα που προβλήθηκε πλήρως εκεί.

Σύμφωνα με τα βίντεό τους, η Κοξ είπε ότι «βάζοντας ένα βραβείο σε κάποιον που πιθανώς δε με ψήφισε».

Το πλήρες μη επεξεργασμένο κλιπ δημοσιεύτηκε επίσης στον λογαριασμό YouTube της Television Academy. Δεδομένου ότι η Κοξ άλλαξε τη δική της ομιλία, είμαστε αρκετά μπερδεμένοι σχετικά με την ανάγκη να κόψουνε τον ήχο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο