Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Bygglek: Ένα κουτί αποθήκευσης για παιχνίδι

Bygglek: Ένα κουτί αποθήκευσης για παιχνίδι

Δύο σκανδιναβικές εταιρείες συνεργάστηκαν για να γεφυρώσουν το χάσμα αντίληψης δημιουργικότητας-χάους και παρουσίασαν τη σειρά κουτιών αποθήκευσης Bygglek

Όπου οι μεγάλοι βλέπουν ένα ακαταστασία, οι μικροί βλέπουν ένα περιβάλλον για δημιουργία.

Δύο πασίγνωστες σκανδιναβικές εταιρείες, η μία, οικιακού εξοπλισμού και η δεύτερη, παιχνιδιών συνεργάστηκαν για να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα αντίληψης και παρουσίασαν τη σειρά κουτιών αποθήκευσης Bygglek των οποίων τα καπάκια και οι πλευρές είναι καλυμμένες με καρφάκια ώστε τα μικρά να χρησιμοποιήσουν αυτές τις επιφάνειες ως καμβά για τις δικές τους ευφάνταστες δημιουργίες.

Η συλλογή – ένα σετ τριών μικρών κουτιών και δύο σετ μεγαλύτερων – στοχεύει στο «να ενθαρρύνει το παιχνίδι και να εμφυσήσει μεγαλύτερο πνεύμα διασκέδασης» στη μονότονα επαναλαμβανόμενη διαδικασία τακτοποίησης και οργάνωσης του σπιτιού.

Εργαλείο της είναι ένα κουτί Lego – το κουτί έχει κατασκευάσει η IKEA – που είναι και πλατφόρμα «οικοδομικής δραστηριότητας» με τα γνωστά κυβάκια αλλά και χώρος αποθήκευσής τους.

Στη σουηδική πολυεθνική οικιακού εξοπλισμού «ανέκαθεν πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού» τονίζει ο σχεδιαστής Andreas Fredriksson.

Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής στο δανέζικο όμιλο παιχνιδιών Rasmus Buch Løgstrup εξηγεί στο Dezeen ότι η σειρά Bygglek «βοηθά στο να δημιουργηθεί χώρος για περισσότερο παιχνίδι στην καθημερινότητα – τροφοδοτώντας τη δημιουργικότητα και κάνοντας εφικτό να διασκεδάζουν περισσότερο τα μέλη της οικογένειας μαζί».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024