Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι «ΜΕΛΙSSES» στην Τεχνόπολη: Μια σπουδαία συναυλία στις 16 Σεπτεμβρίου

Οι «ΜΕΛΙSSES» στην Τεχνόπολη: Μια σπουδαία συναυλία στις 16 Σεπτεμβρίου

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, έρχονται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μία μοναδική βραδιά, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν σε όλους μας επιβληθεί, είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ιστορική Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων που φέτος κατάφερε να γίνει ο νο1 προορισμός για συναυλίες στην Ελλάδα αλλά παράλληλα να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της διάδωσης του Covid-19.

Παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους με αριθμημένες θέσεις, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο»

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι ΜΕΛΙSSES

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, έρχονται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μία μοναδική βραδιά, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Με δέκα τραγούδια στο Top10 του Airplay Chart, 5 singles στο nο1 για περισσότερες από 55 εβδομάδες, πάνω από 280.000.000 views στο YouTube και περισσότερα από 1.000 lives στα 11 χρόνια του, το συγκρότημα έχει αποδείξει, τόσο τη δυναμική του, όσο και την αγάπη του κόσμου.

Παρουσιάζοντας ένα μοναδικό και άρτιο πρόγραμμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους κα με μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και με την αμεσότητα που χαρακτηρίζει την επαφή τους με το κοινό, οι ΜΕΛΙSSES θα χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά στην «καρδιά» της Αθήνας.
Εισιτήρια προπωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά από το VIVA

Χορηγοί Επικοινωνίας Mega,  In.gr

Ετσι ξεκίνησαν οι ΜΕΛΙSSES

Το όνομα τους πασίγνωστο σε κάθε άκρη της Ελλάδας, τα τραγούδια τους χιλιοτραγουδισμένα από μικρούς και μεγάλους και οι συναυλίες τους πάντα γεμάτες.

Ο λόγος φυσικά για τις Μέλισσες, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της χώρας μας.

Ένας πλανόδιος που πουλούσε μέλι την ώρα που πέντε φίλοι μουσικοί έφτιαχναν το νέο τους συγκρότημα έδωσε εν αγνοία τους όνομα στις «ΜΕΛΙSSES ».

Ο Χρήστος Μάστορας το 2008 σκέφτηκε να δημιουργήσει μια μπάντα μαζί με τους φίλους του Ιάκωβο και Θάνο. Η κουβέντα έφερε στην παρέα τον Παντελή και λίγο αργότερα τον Κώστα.

Και έτσι έγιναν οι «ΜΕΛΙSSES ». Το συγκρότημα που αναστάτωσε πολύ γρήγορα την ελληνική μουσική σκηνή, με δυναμικά live και ξεσηκωτικά τραγούδια.

Αυτό που έκανε όμως τον Χρήστο Μάστορα και την παρέα του ξεχωριστούς είναι ο ήχος τους και η συνέπεια που δημιουργούν μουσική.

Αποδεκτοί από όλα τα είδη της μουσικής, με συνεργασίες που θα ζήλευαν επαγγελματίες χρόνων οι «ΜΕΛΙSSES » μπορούν να σταθούν με μεγάλη άνεση παντού.

Το πρώτο τους τραγούδι «Κρυφά» έδωσε και την πρώτη αίσθηση για το στίγμα που ήθελαν να έχουν. Ποιοτική ποπ μουσική με όμορφους στίχους, ρομαντικούς και σύγχρονους.

Η συνεργασία έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Ρήγο στην σκηνοθεσία του κομματιού δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ που γρήγορα αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Σε χρόνο ρεκόρ οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναγκάζονται να μάθουν για αυτό το νέο συγκρότημα που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ποπ μουσική, από τους δεκάδες ακροατές που ζητούν το «Κρυφά». Και κάπως έτσι το κομμάτι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνου για τρεις μήνες και το βίντεο κλιπ στο youtube έχει συγκεντρώσει πάνω από πέντε εκατομμύρια views.

Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010.

Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους «Άκου» βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο και το 2013 έλαβαν στα Mad Video Music Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα.

Συνεργασίες έκπληξη

Οι «ΜΕΛΙSSES » από την αρχή της πορείας του κινήθηκαν έξω από ταμπέλες και στεγανά, γεγονός πολύ δύσκολο για το ελληνικό πεντάγραμμο.

Έχουν στο αίμα τους τη μουσική, πάνω στη σκηνή τα δίνουν όλα και με τον Χρήστο Μάστροα πρωτεργάτη μοιάζει να μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Τραγουδούν δίπλα στον Παντελή Παντελίδη με την ίδια άνεση που συμμετέχουν στο soundtrack της ταινίας «Τζαμάικα».

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το τραγούδι «Για όλα ικανοί» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Το κομμάτι ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού και ο Μάστορας είναι εκεί για να αποδώσει πολύ εύστοχα τους στίχους του Ιωάννου.

Οι συνεργασίες τους όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Goin’ Through, Demi, Stan, Courthey Parker, Παντελής Παντελίδης, Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου, Δημήτρης Μπάσης και η λίστα φαίνεται να μην έχει τέλος.

Σήμερα το συγκρότημα στην πιο δημιουργική του περίοδο. Με κάποια μέλη να έχουν αντικατασταθεί, με τον Χρήστο Μάστορα να αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο και να αναδεικνύεται σε σπουδαίο frontman, οι «ΜΕΛΙSSES » χτίζουν ένα σπουδαίο μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024