Κι όμως δεν είχες σκεφτεί αυτά τα δύο δεδομένα. Άιντε να το πούμε για τον ύπνο, αλλά και για τη διάρκεια του οργασμού;

Οργασμός στον ύπνο σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν χρειάζεται καν να έχετε συνείδηση ​​για να έρθετε σε οργασμό. «Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού ονείρου ενώ κοιμούνται», δήλωσε η Ob-gyn Sherry Ross, MD στο παρελθόν.

Πώς γίνεται αυτό; Παρόλο που δεν υπάρχει φυσική διέγερση, η ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια ενός σέξυ ονείρου μπορεί να αυξηθεί όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πραγματικού σεξ – και ότι η αύξηση της ροής του αίματος μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Βρίσκεστε επίσης σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης όταν βρίσκεστε στη χώρα των ονείρων, και χωρίς άγχος να παρεμβαίνει στην όλη δράση, είναι πιο εύκολο να φτάσετε σε αυτό το σημείο.

«Ο οργασμός υπάρχει στο μυαλό μας όσο και στην κλειτορίδα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας» είπε η Holly Richmond, PhD, ψυχολόγος σώματος και πιστοποιημένη σεξουαλική θεραπεύτρια.

Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί τρεις φορές περισσότερο τον αντρικό

Οι γυναίκες έχουν αρκετά σοβαρά οργασμικά πλεονεκτήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Πρώτα απ ‘όλα, ο τυπικός γυναικείος οργασμός διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα, δήλωσε ο Michael Reitano, MD, ιατρός που εργάζεται στην ανδρική εταιρεία υγείας Roman.

Αυτό είναι περισσότερο από τρεις φορές μεγαλύτερο από την εμπειρία των ανδρών, η οποία υπολογίζεται σε μόλις έξι δευτερόλεπτα.

Οι γυναίκες έχουν επίσης το πάνω χέρι όταν πρόκειται να έχουν πολλαπλούς οργασμούς και G-spot οργασμούς. Αχ, είναι υπέροχο να είσαι γυναίκα!

Πηγή: health.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο