Η ηθοποιός Ράνια Μακρή μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA και αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές, λόγω του κορονοϊού, που περνάει τόσο η ίδια, όσο και οι συνάδελφοί της, καθώς δεν δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ.

 

«Ούτε ασφάλιση έχουμε, ούτε ένσημα»

«Οι περισσότεροι ηθοποιοί πληρωνόμαστε με το επεισόδιο και το θέμα είναι ότι οι εταιρίες παραγωγής για τα επεισόδια που έχουμε δουλέψει μας πληρώνει μετά από τέσσερις μήνες. Για τα επεισόδια που έχουμε ήδη έχουμε κάνει εμείς είμαστε απλήρωτοι επειδή σταμάτησε η προβολή. Για να πληρωθούμε πρέπει να υπάρχει η προβολή των επεισοδίων στα οποία παίζουμε και μετά από κάποιους μήνες να πάρουμε χρήματα στα χέρια μας.

Ούτε ασφάλιση έχουμε, ούτε ένσημα, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τα βασικά. Η συνάδελφος η Σοφία Αλεξανιάν βγήκε με θάρρος και είπε ότι δεν έχει τα βασικά. Ενημερώθηκα πως είμαστε πάνω από 7000 ηθοποιοί και ζήτημα αν οι 1000 θα μπορέσουν να ενταχθούν στην Εργάνη για να πάρουν κάποιο επίδομα. Είναι πολύ κρίμα.

«Δεν κατανοώ πώς περιμένουν να ζήσουμε με 200 ευρώ»

Εγώ είμαι άνεργη αυτή τη στιγμή όπως και πολλοί συνάδελφοί μου. Παίρνω ένα ΚΕΑ, έχω κάποια πράγματα απλήρωτα… Όταν έχεις δύο και τρία ενοίκια να τρέχουν, είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι λογαριασμοί τρέχουν, έχουμε παιδιά, οικογένεια… Δεν κατανοώ πώς περιμένουν να ζήσουμε με 200 ευρώ, ένα ΚΕΑ. Πραγματικά είναι δύσκολη η κατάσταση», είπε η Ράνια Μακρή.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας