Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από το βίντεο που δείχνει αστυνομικό να περνάει χειροπέδες και να συλλαμβάνει 6χρονη η οποία νωρίτερα είχε μια «έκρηξη» οργής στο σχολείο της με κλωτσιές και γροθιές κατά εργαζομένων στο σχολείο της.

Τη σύλληψη ενός κοριτσιού 6 ετών κατέγραψε η κάμερα αστυνομικού, στο Ορλάντο της Φλόριντα. Το κορίτσι έκλαιγε, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν ελεύθερη και να μην την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Το παιδί συνελήφθη επειδή κλώτσησε και χτύπησε εργαζόμενους του σχολείου της, στο Ορλάντο και το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της.

Η σύλληψη έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Για ποιον είναι αυτά», ακούγεται το παιδί να ρωτάει.

«Για σένα είναι» απαντά ένας από τους δύο αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος της δένει τα χέρια και το κορίτσι κλαίει και παρακαλά.

«Βοηθήστε με, βοηθήστε με, σας παρακαλώ», εκλιπαρεί η 6χρονη.

Στη συνέχεια φαίνεται το κορίτσι να μπαίνει στο περιπολικό, ενώ φωνάζει πως «δε θέλει να μπει στο περιπολικό».

«Δε θέλεις; Πρέπει», της απαντά ο αστυνομικός, ενώ εκείνη του παρακαλά για «δεύτερη ευκαιρία».

Σύμφωνα με αστυνομικούς, ο ίδιος αστυνομικός συνέλαβε κι ένα παιδί, αγόρι 6 ετών, σε εκείνη την περίπτωση όμως, το αγόρι αφέθηκε ελεύθερο με παρέμβαση ανωτέρων.

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τα παιδιά απομακρύνθηκε από το Σώμα λίγο μετά, ενώ και τα δύο παιδιά απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, σύμφωνα με την Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιό σας