Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι αρετές του Ταύρου

Οι αρετές του Ταύρου

Ένα από τα πιο λογικά και συνάμα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, με αποτέλεσμα να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τον ρεαλισμό, την αντιμετώπιση της πραγματικότητας με μία πιο «γειωμένη» αντίληψη.

Αντίληψη

Θεωρεί ότι το να πετύχει τους στόχους του είναι κάτι πολύ εύκολο και δε βάζει συχνά εμπόδια στον εαυτό του. Του αρέσει να συνδυάζει τον ρεαλισμό με το φαντασιακό και τα «θέλω» του.

Αυτό που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να το ερμηνεύσει ως πεισματάρικη νοοτροπία,  στην πραγματικότητα οφείλεται στη δέσμευση του και την ικανότητά του να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του με όποιο κόστος.

Εργασία

Έχουν τρομερή αυτοπειθαρχία και υπομονη με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν πάντα αυτό που θέλουν. Αυτό κάνει τους Ταύρους εξαιρετικούς υπάλληλους, σπουδαίους μακροχρόνιους φίλους και συνεργάτες, που είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που εκτιμούν.

Σαν γήινο ζώδιο, είναι υπερπροστατευτικοί, συντηρητικοί ή υλιστές κατά περιόδους. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι υλιστές, δεν τους εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια.

Πείσμα

Δεν τον ενδιαφέρει αν στην πλειοψηφία των ανθρώπων φαίνεται ρομαντικός, φαίνεται ότι έχει μια σχέση με κάποιον που «δεν αξίζει». Για τον Ταύρο στην ουσία αυτό που του είναι απαραίτητο είναι να του αρέσει ο ίδιος του ο εαυτός.

Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024