Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, με αποτέλεσμα να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τον ρεαλισμό, την αντιμετώπιση της πραγματικότητας με μία πιο «γειωμένη» αντίληψη.

Αντίληψη

Θεωρεί ότι το να πετύχει τους στόχους του είναι κάτι πολύ εύκολο και δε βάζει συχνά εμπόδια στον εαυτό του. Του αρέσει να συνδυάζει τον ρεαλισμό με το φαντασιακό και τα «θέλω» του.

Αυτό που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να το ερμηνεύσει ως πεισματάρικη νοοτροπία,  στην πραγματικότητα οφείλεται στη δέσμευση του και την ικανότητά του να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του με όποιο κόστος.

Εργασία

Έχουν τρομερή αυτοπειθαρχία και υπομονη με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν πάντα αυτό που θέλουν. Αυτό κάνει τους Ταύρους εξαιρετικούς υπάλληλους, σπουδαίους μακροχρόνιους φίλους και συνεργάτες, που είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που εκτιμούν.

Σαν γήινο ζώδιο, είναι υπερπροστατευτικοί, συντηρητικοί ή υλιστές κατά περιόδους. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι υλιστές, δεν τους εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια.

Πείσμα

Δεν τον ενδιαφέρει αν στην πλειοψηφία των ανθρώπων φαίνεται ρομαντικός, φαίνεται ότι έχει μια σχέση με κάποιον που «δεν αξίζει». Για τον Ταύρο στην ουσία αυτό που του είναι απαραίτητο είναι να του αρέσει ο ίδιος του ο εαυτός.

Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Γράψτε το σχόλιό σας