Είναι η κλασική περίπτωση που το ζευγάρι αλλάζει τον τρόπο που μιλάει με τέτοιον τρόπο που καταντά να γίνεται το λιγότερο εκνευριστικό και το περισσότερο να σου προξενεί μία αίσθηση ότι δε θες επαφή.

Μιλάνε εκνευριστικά

Λες και ανακάλυψαν νέα διάλεκτο, γλώσσα με εντελώς διαφορετικό ηχόχρωμα. Εν ολίγοις ο τρόπος που ακούγονται είναι τόσο απωθητικός που πραγματικά δε θες να τους ακούς.

Αυτό το αστείο κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Όσοι κάθονται τριγύρω νιώθουν ετεροντροπή. «Θέλεις να μοιλαστούμε το επιδόρπιο;» «Αχνε μωγιάκι μου». Θα ήταν υπέροχο -για τον υπόλοιπο κόσμο- αν τα ζευγάρια περνούσαν απευθείας στο στάδιο που ρεύεται ο ένας μπροστά στον άλλο.

Είναι στον κόσμο τους

Λες και δεν έχει ο καθένας την προσωπική του ζωή και χρόνο. Είναι σα να ξυπνάνε, να τρώνε και να αναπνέουν μόνο και μόνο για να βλέπει ο ένας τον άλλον και να λένε την ατάκα «σε αγαπώ».

Υπάρχουν ζευγάρια που σέβονται την παρέα τους και υπάρχουν και ζευγάρια που δε δείχνουν έλεος. Πιάνουν πάντα τον καναπέ και μετά από δύο μπύρες αρχίζουν να χουφτώνονται. Εννοείται πως έχουν την ψευδή εντύπωση ότι δεν τους έχει πάρει μύτη κανείς.

Τσακωμοι

Με το παραμικρό τσακώνονται. Είτε γιατί ο ένας κάνει σκηνή ζήλιας, είτε γιατί η άλλη δεν του έδωσε τόση σημασία. Εν ολίγοις είναι πραγματικά σε μια δική τους «φούσκα» και ζούνε το δικό τους βρετανικό δράμα εποχής.

Και φυσικά ξεχνάνε τους φίλους τους

Είναι το γνωστό που κάνουν ορισμένα ζευγάρια και κανονικά δε θα έπρεπε να ξαναμιλήσεις σε κανέναν τους. Είναι λογικό να μειώνεται η συχνότητα που βρίσκεστε. Ειδικά στα πρώτα στάδια που είναι ερωτευμένοι και οι δύο τους.

Όταν όμως έρχεται η ώρα και χωρίζουν, τότε ξαφνικά σε θυμούνται με αποτέλεσμα να σου ζητάνε συγγνώμες λέγοντας ότι ήταν λάθος που είχαν απομακρυνθεί λόγω της σχέσης τους. Εγώ προσωπικά δε θα έδινα καμία ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο