Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης Αικατερίνενμπουργκ, στα Ρωσικά Ουράλια, μετά από φρικιαστική δολοφονία 9χρονου κατά τη διάρκεια εξορκισμού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η σορός του 9χρονου βρέθηκε θαμμένη σ’ ένα από τα πάρκα της πόλης, την περασμένη εβδομάδα, μετά από ανώνυμη πληροφορία στην αστυνομία από μακρινό συγγενή του παιδιού.

Σύμφωνα με τις αρχές, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία Sputnik και Russia Today, ο θάνατος του αγοριού επήλθε από ασφυξία, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του πατέρα του παιδιού και της ρωσίδας επικεφαλής της αίρεσης «Ακόλουθοι του Χριστού».

Του έβαλαν πανί στο στόμα

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο θάνατος του παιδιού προκλήθηκε από ασφυξία από πανί που είχαν βάλει στο στόμα του για να μην φωνάζει κατά τη διάρκεια τελετουργικού εξορκισμού των δαιμόνων. Οι γονείς του παιδιού ήταν μέλη της σέκτας, Ακόλουθοι του Χριστού.

«Και οι δύο συλληφθέντες συμπεριφέρονταν, τουλάχιστον, παράξενα. Έδινα την εντύπωση ζόμπι» σχολίασε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, μερικές από τις δραστηριότητες της αίρεσης περιλάμβαναν την αρχηγό της σέκτας να παίζει κιθάρα, με τα μέλη να χορεύουν, να τραγουδούν και να προσεύχονται.

Γράψτε το σχόλιο σας