Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»

Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη του για «Το Νησί»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ποιον ρόλο του είχαν προτείνει αρχικά.

https://www.instagram.com/p/B1OvmSSIBO6/

«Δεν ήμουν ποτέ ο Τίμος Σταμάτης…πάντα ήμουν ο Γιώργης»

«Επιτέλους με τις Άγριες Μέλισσες ξαναγύρισε η μυθοπλασία στη τηλεόραση». Ο ηθοποιός σχολίασε και την μεγάλη επιτυχία που βίωσε ο τηλεοπτικός «Τίμος»: «Οι Μεν και οι Δεν ήταν ένα μεγάλο στοίχημα την εποχή εκείνη. Ήταν μια παλαβή σειρά χωρίς ρεαλισμό. Ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε ότι μας κατέβει. Δεν ήμουν ποτέ ο Τίμος Σταμάτης…πάντα ήμουν ο Γιώργης», αποκάλυψε ο Στέλιος Μάινας.

Η μεγάλη αποκάλυψη για το Νησί

Το Νησί είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές δραματικές τηλεοπτικές σειρές, η οποία προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

«Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργης. Προσωπική, δική μου επιμονή. Εγώ επέμεινα και ήθελα τον Γιώργη. Ο Παπαδουλάκης (σ.σ.: ο σκηνοθέτης) ήθελε να μου δώσει τον δήμαρχο.

Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης πρέπει να πω ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή μου λέει ο σκηνοθέτης «ξέρεις, θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι, γιατί τη δεκαετία του ’50, του ’40 και του ’30 δεν είχαν μούσι, είχαν μουστάκι οι ψαράδες. Πρέπει να είμαστε και ιστορικά εντάξει». Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα, για να ταυτίζεται ο κόσμος. Και όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι, μουστάκι είχαν. «Ε, θα έχω εγώ» του είπα και έτσι τον έπεισα.

Η επιτυχία του Νησιού, πέρα από τους ηθοποιούς, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στη δουλειά του Παπαδουλάκη. Ο Παπαδουλάκης έκανε καταπληκτική δουλειά, όπως επίσης και ο Κατριτζιδάκης που έκανε συγκλονιστική φωτογραφία και οργάνωσαν ένα καθεστώς κινηματογραφικό για την τηλεόραση, το οποίο ήταν πρότυπο για το πώς πρέπει να γίνεται η τηλεόραση», αποκάλυψε ο Στέλιος Μάινας.

View this post on Instagram

Ο Στέλιος Μάινας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Γιώργος Κοτανίδης συνεργάζονται με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών και δημιουργούν μια παράσταση που κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Από την λαμπερή εικόνα δυο ζευγαριών σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο, στις πιο ζοφερές οικογενειακές αποκαλύψεις. . Ρούχα φωτογράφισης @teticharitou . 📍Παράσταση «Το Δείπνο», Σύγχρονο Θέατρο, από 9 Οκτωβρίου . #sychronotheatro_official #todeipno #steliosmainas #giorgoskotanidis #lazarosgeorgakopoulos #annamariapapaharalampous #evagelia_siriopoulou

A post shared by Σύγχρονο Θέατρο (@sychronotheatro_official) on

Η οικονομική κρίση

«Ήταν μια δύσκολη δεκαετία για όλους μας. Οι προσδοκίες μου δεν ήταν ποτέ πάνω από το μπόι μου οικονομικά. Έκανα το κουμάντο μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024