Η Ειρήνη Καζαριάν σπάει την σιωπή της και δίνει απάντηση σε όλες τις άμεσες και έμμεσες επικρίσεις που κατά καιρούς έχει δεχθεί για την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρει πως καθόλου ασυνήθιστο δεν είναι για τα μοντέλα, διεθνώς, να κάνουν κάποια στιγμή στροφή στην καριέρα τους και να γίνονται ηθοποιοί. «Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ», αναφέρει το 22χρονο μοντέλο.

«Η πασαρέλα έχει ημερομηνία λήξης»

Αναφορικά με τον χώρο του μόντελινγκ η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει πως η πασαρέλα έχει «ημερομηνία λήξης». «Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί», λέει χαρακτηριστικά η νικήτρια του περσινού GNTΜ.

View this post on Instagram

, Sol Invictus

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan) on

Η 22χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από την Αρμενία ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν επιλέχθηκε να συμμετάσχει λόγω της δημοσιότητας που απέκτησε από το ριάλιτι, αλλά λόγω του ταλέντου της.

«Ο σκηνοθέτης μας είδε κάτι σε εμένα»

«Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από έναν μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του γιατί είδε κάτι σ’ εμένα. Οι δικοί μου άνθρωποι, μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια».

Γράψτε το σχόλιό σας