Δύσκολο βέβαια να πούμε πως οι celebrities μισούν τις φωτογραφίες, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν αντέχουν με τίποτα τις διάσημες… selfies!

Ζόε Σαλντάνα

Όταν οι θαυμαστές της πλησιάζουν για μια φωτογραφία όταν βγαίνει έξω με τα μικρά παιδιά της εκείνη παγώνει! «Αισθάνομαι πραγματικά άβολα», είπε. «Είναι ακόμα σε εκείνη την τρυφερή εποχή, όπου δεν καταλαβαίνουν γιατί ένας ξένος έρχεται και αγγίζει τη μητέρα τους.»

Κιμ Καρντάσιαν

«Δεν τραβάω πια selfies. Δεν μου αρέσουν πραγματικά. Βαριέμαι να κάθομαι και να τραβάω selfies, θέλω απλώς να ζήσω την πραγματική ζωή, δεν είμαι απλά κολλημένη στο τηλέφωνό μου όπως ήμουν παλιότερα», είπε.

Κλοε Γκρέις Μόριτζ

«Αν κοιτάξετε τη σελίδα μου στο Instagram, το 90 τοις εκατό των φωτογραφιών δεν έχουν φωτογραφίες με μένα μέσα, απλά δεν βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες τις selfies», δήλωσε η ηθοποιός .

Κρις Πρατ

«Αν βγω έξω θέλω να κάνω φυσιολογικά πράγματα, πρέπει να είμαι άνετος όσο και αν απογοητεύονται οι άνθρωποι γύρω μου. Γι ‘αυτό δεν τραβάω φωτογραφίες με άλλους ανθρώπους. Επειδή δεν πρόκειται να απολαύσω τη στιγμή με αυτόν τον τρόπο»

Εμα Γουάτσον

« Αν κάποιος τραβήξει μια φωτογραφία με μένα, μέσα σε δύο δευτερόλεπτα έχουν δημιουργήσει ένα δείκτη ακριβώς για το που είμαι. Μπορούν να δουν τι φορώ και ποιον είμαι. Απλά αρνούμαι να δώσω αυτά τα στοιχεία για μένα. »

Τζάστιν Μπίμπερ

«Αν τύχει να με δείτε κάπου έξω να ξέρετε ότι δεν θα τραβήξω selfie με κανέναν, δεν μου αρέσει αυτό καθόλου».

Τζένιφερ Λώρενς

«Μερικές φορές είμαι σε καλή διάθεση, μερικές φορές είμαι σε κακή. Όπως κι αν είμαι πάντως αν βρίσκομαι σε ένα δείπνο και τρώω και κάποιος θέλει να σηκωθώ και να τραβήξω μια φωτογραφία, με αγχώνει»

Έμα Τόμσον

View this post on Instagram

love this girl so much 😂❤🔥

A post shared by Emma Thompson FANPAGE (@emmathompson138) on

«Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω selfie με κανέναν»

Πρίγκιπας Χάρι

Ο γαλαζοαίματος πρίγκιπας έχει πει σε νεαρούς θαυμαστές του πως «Το ξέρω πως είστε νέοι, αλλά οι selfies είναι κακές»

Μάιλι Σάιρους

«Ντρέπομαι πολύ να βγάζω φωτογραφίες γενικά»