Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι Vegan έχουν πια την δική τους Εβδομάδα Μόδας

Οι Vegan έχουν πια την δική τους Εβδομάδα Μόδας

Από φέτος και για τρεις μέρες στο Λος Άντζελες

Το hashtag # VFW πρόκειται να γίνει νούμερο ένα στα trends, καθώς το Λος Άντζελες προετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη εβδομάδα μόδας Vegan από τις 1-4 Φεβρουαρίου. Το πνευματικό τέκνο της ιδρύτριας και ακτιβίστριας δικαιωμάτων των ζώων, Emmanuelle Rienda, το VFW είναι ένα φυσικό βήμα προς τα εμπρός για την πόλη που έχει ήδη απαγορεύσει την πώληση και την παραγωγή γούνας.

«Θέλω να εγείρω συζητήσεις και  διάλογους εντός του κλάδου, εκπαιδεύοντας, ανυψώνοντας και σχεδιάζοντας συνδέσεις μεταξύ των σημαντικότερων αξιών μας: τον σεβασμό μας στην ανθρώπινη ζωή, τα δικαιώματα των ζώων και το περιβάλλον», δήλωσε ο Rienda στην VegNews για το νέο της εγχείρημα .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A number of feminist writers maintain that identifying as a feminist is the strongest stand men can take in the struggle against sexism against women. #veganfashionweek #intersectionality #veganforeverything #thefutureoffashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) στις

Η τετραήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αγοράς της Καλιφόρνιας θα περιλαμβάνει πασαρέλες και παρουσιάσεις από μια λίστα συνειδητών σχεδιαστών που θα παρουσιαστεί στις 21 Ιανουαρίου, καθώς και μια έκθεση για την εξέλιξη του βεγκανισμού. Η φιλοζωική διάθεση θα επεκταθεί και στο vegan lounge, το οποίο θα παρουσιάσει καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις στον τομέα της ομορφιάς και της διατροφής, καθώς και της μόδας.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024