Το hashtag # VFW πρόκειται να γίνει νούμερο ένα στα trends, καθώς το Λος Άντζελες προετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη εβδομάδα μόδας Vegan από τις 1-4 Φεβρουαρίου. Το πνευματικό τέκνο της ιδρύτριας και ακτιβίστριας δικαιωμάτων των ζώων, Emmanuelle Rienda, το VFW είναι ένα φυσικό βήμα προς τα εμπρός για την πόλη που έχει ήδη απαγορεύσει την πώληση και την παραγωγή γούνας.

«Θέλω να εγείρω συζητήσεις και  διάλογους εντός του κλάδου, εκπαιδεύοντας, ανυψώνοντας και σχεδιάζοντας συνδέσεις μεταξύ των σημαντικότερων αξιών μας: τον σεβασμό μας στην ανθρώπινη ζωή, τα δικαιώματα των ζώων και το περιβάλλον», δήλωσε ο Rienda στην VegNews για το νέο της εγχείρημα .

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A number of feminist writers maintain that identifying as a feminist is the strongest stand men can take in the struggle against sexism against women. #veganfashionweek #intersectionality #veganforeverything #thefutureoffashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) στις

Η τετραήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αγοράς της Καλιφόρνιας θα περιλαμβάνει πασαρέλες και παρουσιάσεις από μια λίστα συνειδητών σχεδιαστών που θα παρουσιαστεί στις 21 Ιανουαρίου, καθώς και μια έκθεση για την εξέλιξη του βεγκανισμού. Η φιλοζωική διάθεση θα επεκταθεί και στο vegan lounge, το οποίο θα παρουσιάσει καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις στον τομέα της ομορφιάς και της διατροφής, καθώς και της μόδας.