Τι σημαίνει αυτό για την ομορφιά και την περιποίηση μας; Ότι πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα στη ρουτίνα ομορφιάς και ότι πρέπει να αγοράσουμε πολλά νέα προϊόντα; Εννοείται πως όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα mix and match στις καθημερινές συνήθειες. Είναι προφανές ότι δεν θα χρησιμοποιείς βαριά χειμερινά προϊόντα, θα είσαι φρέσκια και ανάλαφρη και θα προετοιμαστείς σιγά σιγά για τον ερχομό του καλοκαιριού.

Να θυμάσαι τρία προϊόντα- κλειδιά για την Άνοιξη: ενυδατική με χρώμα, αδιάβροχη μάσκαρα και κρεμώδες ρουζ. Είναι ό,τι πιο σημαντικό θα χρειαστείς καθώς δεν επιβαρύνουν το δέρμα και το πρόσωπό σου λόγω ζέστης.

Καθάρισε πινέλα, βουρτσάκια και όσα σκεύη ομορφιάς χρησιμοποιείς. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να πάθεις είναι να κολλήσεις μικρόβια και να αποκτήσεις δερματικές αλλεργίες αυτήν την εποχή.

Επένδυσε σε ένα καλό primer. Πρόκειται γι αυτό το προϊόν που χρησιμοποιούμε μετά την ενυδατική (πάντα με υψηλό δείκτη προστασίας) για να λειάνει το δέρμα και να δώσει έξτρα λάμψη στο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με το contouring αλλά σε πιο απαλές αποχρώσεις. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε το κρεμώδες ρουζ που αναφέραμε για ένα πιο υγιές και ροδαλό look στα μάγουλά σου.

Απολέπιση τώρα. Γνωρίζουμε ότι είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί ελεύθερος χρόνος μέσα σε μια πολυάσχολη εβδομάδα αλλά καλό είναι να διώχνεις τα νεκρά κύτταρα του οργανισμού, να μειώσεις την κυτταρίτιδα να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος και να αποκτήσεις πιο απαλή επιδερμίδα. Σε πείσαμε;

Βάλε λίγο χρώμα. Το χειμώνα λατρεύεις τα σκούρα χρώματα σε χείλη, μάτια και νύχια αλλά τώρα πρέπει να γίνουμε λίγο πιο ρομαντικές με απαλά διακριτικά χρώματα ή φωτεινά και girly. Πες ναι στα παστέλ βερνίκια νυχιών και σε ένα κοραλί κραγιόν.