Το MIT Enterprise Forum Greece (http://www.mitefgreece.org/en/) διοργανώνει για πρώτη φορά στη χώρα μας τον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition, που στοχεύει να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της Τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού για τον διαγωνισμό, το MITEF Greece διοργανώνει στις 8 και 15 Δεκεμβρίου 2014, μια σειρά δωρεάν webinars (διαδικτυακών σεμιναρίων) με τίτλο «Perfect Pitch», σε συνεργασία με την Linda Plano, καταξιωμένη σύμβουλο σε θέματα παρουσίασης και επιχειρηματικής ανάπτυξης για νέους επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια των webinars οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες για την τέχνη της παρουσίασης (pitching) των επιχειρηματικών τους ιδεών σε πιθανούς επενδυτές, θα μάθουν πώς μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοσή τους, καθώς και να συμπληρώσουν πιο ορθά και ολοκληρωμένα την αίτηση συμμετοχής τους στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition, μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση http://mitefcompetition.org/track/2014/greece/startup

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr