Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Ο ΟΤΕ διευρύνει τις διαθέσιμες λύσεις για τηλε-διασκέψεις επιχειρήσεων

O OTE ανακοίνωσε νέα πακέτα τηλεδιασκέψεων για επιχειρήσεις στην οικογένεια OTE Video Conference. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τηλεδιάσκεψη μπορεί να γίνει από παντού μέσω smartphone, tablet ή laptop με το κατάλληλο λογισμικό καθώς και μέσω συστήματος τηλε-διάσκεψης στον χώρο της επιχείρησης. Τα νέα πακέτα OTE Video Conference προσφέρουν, «με μηνιαίο οικονομικό πάγιο», συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1500, 2500 και 3500 λεπτά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων.

O OTE ανακοίνωσε νέα πακέτα τηλεδιασκέψεων για επιχειρήσεις στην οικογένεια OTE Video Conference. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τηλεδιάσκεψη μπορεί να γίνει από παντού μέσω smartphone, tablet ή laptop με το κατάλληλο λογισμικό καθώς και μέσω συστήματος τηλε-διάσκεψης στον χώρο της επιχείρησης. Τα νέα πακέτα OTE Video Conference προσφέρουν, «με μηνιαίο οικονομικό
πάγιο», συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1500, 2500 και 3500 λεπτά, χωρίς
περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων.

Επίσης, ο ΟΤΕ δίνει την επιλογή για διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης χωρίς συνδρομή με πάγιο, με την υπηρεσία ΟΤΕ Video Conference Call. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση γίνεται με βάση την χρήση (pay as you go), η πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων γίνεται χωρίς καμία δέσμευση, όποτε κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση και με όσους συμμετέχοντες επιθυμεί.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρειάζονται άριστη ταυτόχρονη επικοινωνία, με εικόνα και ήχο, σε πραγματικό χρόνο με συνεργάτες ή πελάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη μπορούν άμεσα να ανταλλάξουν πληροφορίες, αρχεία και δεδομένα, να προβάλλουν slide ή να πραγματοποιούν τηλε-εκπαίδευση.

Ο ΟΤΕ παρέχει και την υπηρεσία OTE Video Conference On Demand με δυνατότητα τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης μέσω ISDN ή δικτύου IP, ενοικιάζοντας τα πλήρως εξοπλισμένα στούντιο που διαθέτει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό. Η χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας καθορίζεται βάση των προδιαγραφών της τηλεδιάσκεψης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία ΟΤΕ Video Conference στην ιστοσελίδα www.ote.gr, στο 13818, Εξυπηρέτηση Εταιρικών και Επιχειρησιακών πελατών.

In.gr Τεχνολογία

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024