Το κορεατικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στο θερμό κλίμα του αμερικανικού Νότου προβάροντας τις αλλαγές της ανανεωμένης εκδοχής του.

Αν και τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω τμήμα καλύπτονται από καμουφλάζ, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τη γρίλια μπροστά, ενώ αντίστοιχη είναι και η αναβάθμιση του πίσω τμήματος, όπου, αναμένεται νέος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, θα υπάρξει μια στοχευμένη ανασχεδίαση ορισμένων στοιχείων σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ενός αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Παράλληλα, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους το σύστημα FlexSteer το οποίο θα τους επιτρέπει να καθορίσουν το βαθμό υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης.

Σε επίπεδο κινητήρων, οι μηχανικοί της ΚΙΑ θα στοχεύσουν στην βελτίωση των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με στόχο μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες επιλογές που θα καθορίσουν το προφίλ του κορεατικού SUV το KIA Sportage, το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2014 θα εξακολουθήσει να διατίθεται ως δικίνητο, προσφέροντας την τετρακίνηση ως επιλογή.

AUTOMEDIA