Η Mobile Technology προτείνει μια λύση της Wavelink για την διαχείριση φορητών συσκευών iOS και Android επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, το Wavelink Avalanche αναλαμβάνει να εντοπίζει τις φορητές συσκευές της επιχείρησης, υπηρεσία χρήσιμη σε περίπτωση κοπής ή απώλειας, να διαγράψει τα ενδεχομένως ευαίσθητα δεδομένα τους ή να τις κλειδώσει από απόσταση.

Καθώς  τα ασύρματα δίκτυα κερδίζουν ολοένα έδαφος ανάμεσα στους χρήστες των smartphone και των tablet , οι εταιρίες αναζητούν τρόπους να διαχειριστούν με τον βέλτιστο τρόπο αυτή την αυξανόμενη λίστα φορητών παγίων στοιχείων και να θωρακίσουν την επιχείρηση τους απέναντι σε κινδύνους που ελλοχεύουν για την ασφάλεια. Το Wavelink Avalanche διευρύνει την διαχείριση των ασύρματων δικτύων σε συσκευές με iOS και Android.

Το Wavelink Avalanche είναι ένα σύστημα διαχείρισης για φορητές συσκευές και ασύρματα δίκτυα, και καλύπτει τομείς όπως η ασφάλεια, η διανομή λογισμικού και firmware, health monitoring, auditing και alerting. To Avalanche σχεδιάστηκε με γνώμονα την επεκτασιμότητα και υποστηρίζει πλήρως ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως Apple, HTC, Samsung, Sony, LG και πολλές άλλες, δηλώνει η Mobile Technology.

Με το Avalanche οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν τις  ενταγμένες συσκευές  και να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες όπως, τοποθεσία, πλατφόρμα, δεδομένα, επίπεδο μπαταρίας, Wi Fi Status, πληροφορίες Bluetooth και άλλα. Επιπρόσθετα οι συσκευές εντοπίζονται σε χάρτες σε επίπεδο δρόμου και σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, τα δεδομένα μπορούν να διαγραφούν  ή να κλειδωθεί η συσκευή από τον διαχειριστή από απόσταση. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν, να αναθεωρήσουν ή να τροποποιήσουν τις πολιτικές τους και να περιορίσουν την πρόσβαση από την κάμερα, ή μη εγκεκριμένες εφαρμογές.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο