Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα βραβεία Αρίων τιμούν τη Μαρινέλλα

Τα βραβεία Αρίων τιμούν τη Μαρινέλλα

H μεγάλη γιορτή της ελληνικής μουσικής βραβεύει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Η μοναδική Μαρινέλλα θα είναι ο αποδέκτης του φετινού Τιμητικού Βραβείου «Αρίων», ένα βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο σε σπουδαίους και αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεχώρισαν για τη συνολική προσφορά τους στην ελληνική μουσική.Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της […]

H μεγάλη γιορτή της ελληνικής μουσικής βραβεύει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Η μοναδική Μαρινέλλα θα είναι ο αποδέκτης του φετινού Τιμητικού Βραβείου «Αρίων», ένα βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο σε σπουδαίους και αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεχώρισαν για τη συνολική προσφορά τους στην ελληνική μουσική.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της απονομής, καθώς μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα στη μεγάλη καλλιτέχνιδα, θα θυμηθούμε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της, στιγμές που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Η κορυφαία ερμηνεύτρια θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο που αντιπροσωπεύει την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου για τη συνολική συμβολή της στο ελληνικό τραγούδι.
Με ξεχωριστό ταλέντο και τεχνική, με πάθος, εκφραστικότητα και λαμπερή σκηνική παρουσία, αλλά και με αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό, η Μαρινέλλα είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που έχει αναδείξει η χώρα μας. Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού έχει επάξια κερδίσει την αγάπη του κοινού και τον σεβασμό των συναδέλφων της. Μέσα από την πολύχρονη, πλούσια καριέρα της, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια των εποχών και των μουσικών κατηγοριών κατακτώντας μια αξιοζήλευτη διαχρονικότητα.

Απολαύστε τη μοναδική Μαρινέλλα και τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού στην 6η Απονομή των Μουσικών Βραβείων Αρίων με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, ζωντανά στον ΑΝΤ1.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024