Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η υπερένταση της… ψύχραιμης Κελεσίδου και η δικαίωση των Μπεκατώρου, Τσουλφά
Οι «χρυσές» καπετάνισσες, η «αργυρή» Τασούλα και ο «χάλκινος» Πύρρος

Η υπερένταση της… ψύχραιμης Κελεσίδου και η δικαίωση των Μπεκατώρου, Τσουλφά

Είμαι ακόμα σε υπερένταση, είπε η «αργυρή» Τασούλα Κελεσίδου, η οποία περιμένει την αποψινή βραδιά για να παραλάβει το δεύτερο Ολυμπιακό της μετάλλιο. Οι «χρυσές» Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά δήλωσαν ανακουφισμένες και δικαιωμένες.

30

Είμαι ακόμα σε υπερένταση, είπε η «αργυρή» Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, η οποία περιμένει την αποψινή βραδιά για να παραλάβει το δεύτερο Ολυμπιακό της μετάλλιο. Οι «χρυσές» Μπεκατώρου και Τσουλφά δήλωσαν ανακουφισμένες και δικαιωμένες. Όλα αυτά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην έδρα της ΕΟΕ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Σοφίας Μπεκατώρου: «Το χρυσό μετάλλιο δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των τελευταίων τεσσάρων ετών. Υπήρξαν άλλα τέσσερα χρόνια πριν το Σίδνεϊ, αλλά δεν μπορέσαμε να ανεβούμε στο βάθρο. Είμαστε ανακουφισμένες, αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα και κυρίως να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

» Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μας, Ηλία Μυλωνά και Μόργκαν Ρίσερ, όπως και τους συναθλητές μας Κώστα Τριγκώνη και Ανδρέα Κοσματόπουλο, με τους οποίους προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης την ΕΟΕ, την ελληνική ομοσπονδία και φυσικά όλους τους Έλληνες.»

Από την πλευρά της, η Αιμιλία Τσουλφά, τόνισε: «Το είχαμε πιστέψει. Εύχομαι να δικαιώθηκαν οι προσδοκίες όλων. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς και προβλήματα.»

Η Τασούλα Κελεσίδου που καθόταν δίπλα στον προπονητή της, Κώστα Καπνίδη, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά με το γνωστό συνεσταλμένο ύφος που εκπέμπει το ήθος του Έλληνα αθλητή: «Ακόμη είμαι σε υπερένταση. Το μετάλλιο δεν το έχω πάρει, αφού η απονομή είναι το βράδυ.

» Είναι το δεύτερο Ολυμπιακό και συνάμα ξεχωριστό, γιατί το κατέκτησα στην πατρίδα μου. Υπάρχει συγκίνηση, καθώς προηγήθηκαν δύσκολα χρόνια. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν, όσους με αγαπούν και τον κόσμο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024