Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Stranger Things επιστρέφει -πιο σκοτεινό- τον Οκτώβριο

To Stranger Things επιστρέφει -πιο σκοτεινό- τον Οκτώβριο

...

Αγγελική Στελλάκη

«Τίποτα δεν θα γίνει όπως ήταν» υπόσχεται το νέο τρέιλερ της 2ης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Stranger Things, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του πριν από λίγες ημέρες στο Comic Con.

Τα τρέιλερ και οι εικόνες από τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix μάς προετοιμάζουν για μία δεύτερη σεζόν γεμάτη κινδύνους, τρόμο και δράση.

Η σειρά λαμβάνει χώρα το 1984, έναν χρόνο μετά την απόδραση του Γουίλ Μπάιερς από το Upside Down και από το Ντεμογκόργκον. Ωστόσο, τρομακτικά στοιχεία δεν έχουν σταματήσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη Χόκινς της Ιντιάνα.

Το τρέιλερ «Thriller» επιστρατεύει το γνωστό τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον για να προσδώσει ένταση στις εικόνες, ενώ χρησιμοποιείται και μία ανατριχιαστική αφήγηση από τον Βίνσεντ Πράις.

Μιλώντας για τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, ο Ματ Ντάφερ -ένας εκ των αδελφών που είχαν την έμπνευση για το Stranger Things- είπε: «Είμαστε πολύ μεγάλοι nerd ταινιών. Αυτό θέλαμε να κάνουμε. Μπήκαμε στην τηλεόραση, όταν αυτή έγινε περισσότερο κινηματογραφική».

Από την πλευρά του, ο Ρος Ντάφερ δεν έκρυψε τις αναφορές της σειράς: «Σκεφτήκαμε ποια θα είναι η απόλυτη μεγάλης διάρκειας ταινία – ο Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί ένα μεγάλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ. Αυτό ήταν το όνειρό μας, αυτή ήταν η φιλοδοξία μας».

O Γουίλ Μπάιερς φαίνεται να είναι ο πρώτος που συνειδητοποιεί ότι ο κίνδυνος από το Upside Down δεν έχει τελειώσει, έχοντας οράματα για έναν κίνδυνο που έρχεται -που φαίνεται να έχει τη μορφή μιας κόκκινης καταιγίδας. Την ίδια στιγμή, η Έντεκα (Eleven) βγάζει το χέρι της από έναν τοίχο, προσπαθώντας να επιστρέψει στο Χόκινς.

* Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα είναι διαθέσιμη μέσω Netflix στις 27 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες πριν το Halloween. Η σεζόν θα περιλαμβάνει εννέα επεισόδια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024