Το τροχαίο των παικτών του Survivor και η επόμενη μέρα
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E ενημέρωσαν χθες τους τηλεθεατές για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στους παίκτες και προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε άτομα από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι, ωστόσο δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και […]
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E ενημέρωσαν χθες τους τηλεθεατές για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στους παίκτες και προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε άτομα από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι, ωστόσο δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.
Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής. Τελικά οι παίκτες επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος θα επανέλθει μετά την αποθεραπεία στο νοσκομείο.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρώτη Γραμμή, η επόμενη μέρα θα βρει το παιχνίδι και τους παίκτες ως εξής:
- Νέοι παίκτες δεν θα μπουν, καθώς κάτι τέτοιο αντιβαίνει τη λογική του παιχνιδιού αλλά ίσως γίνει ανακατανομή των ομάδων.
«Δε γίνεται να έχουμε καινούριους παίκτες που θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και θα πουν στους παλιούς παίκτες πράγματα για το τι συμβαίνει έξω από το παιχνίδι».
- Το Survivor μπαίνει σε κανονική ροή από την Κυριακή.
«Το βασικό μέλημα της παραγωγής είναι τα παιδιά να είναι καλά. Τα ίδια τα παιδιά μίλησαν με τους συγγενείς και έδειξαν ότι είναι καλά. Είναι επιλογή της Ειρήνης ότι ήθελε να αφήσει το παιχνίδι γιατί εμείς τους αφήσαμε στη δική τους επιλογή ό,τι θέλουν αν κάνουν. Ο Μάριος θα μείνει. Παρ’ ότι τον είδατε να είναι πιο βαριά, τελικά είναι πιο βαριά η Ειρήνη, με τα πλευρά. Θέλει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η παραγωγή φέρθηκε άψογα στα παιδιά και αμέσως ήταν κοντά τους και τους παρείχαν ό,τι ακριβώς ήθελαν. Είναι σημαντικό ότι είχαν και εμάς στην Ελλάδα ενημερωμένους. Εμένα με πήραν αμέσως μόλις έγινε το συμβάν και πριν ακόμα καταλάβουμε ότι είναι καλά τα παιδιά», εξηγεί.
- Ήδη έχει αρχίσει το πρώτο αγώνισμα επάθλουσε ηπιότερους ρυθμούς λόγω των τραυματισμών των παικτών. Πάντως το παιχνίδι έχει μπει ξανά στην κανονικότητα του.
- Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.
- Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, και οι ίδιοι οι Μαχητές, εξιστόρησαν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν.
Πάντως όλοι οι παίκτες – εκτός από τον Μάριο – στο επεισόδιο της Πέπτης ήταν παρώντες ώστε να μιλήσουν για το συμβάν, παίρνοντας ιατρική άδεια από το νοσοκομείο.
entertainment.in.gr
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Κοζάνη: Σύλληψη 26χρονου για ληστεία
- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442