Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Good Omens» και 2η σεζόν «Sneaky Pete» έρχονται στο Amazon

«Good Omens» και 2η σεζόν «Sneaky Pete» έρχονται στο Amazon

...

Μαντώ Σιώμου

Στις αρχές του προηγούμενου έτους, ο δημιουργός των Sandman και American Gods, Νιλ Γκέιμαν, κέρδισε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το πρώτο του μυθιστόρημα «Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch». Τώρα το Amazon έδωσε το πράσινο φως για τη μίνι σειρά-έξι επεισοδίων, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Amazon Prime Video το 2018.

Το σενάριο θα γράψει ο Γκέιμαν, ο οποίος θα είναι και παραγωγός της σειράς, με τη BBC Studios να είναι υπεύθυνη παραγωγής μαζί με τις Narrativia και The Blank Corporation. Λίγο αργότερα από την κυκλοφορία της σειράς στο Prime Video θα προβληθεί στο BBC.

Το Good Omens εξιστορεί την ιστορία του αγγέλου Aziraphale και του δαίμοναCrowley οι οποίοι προσπαθούν αν αποτρέψουν το τέλος του κόσμου, το οποίο θα έρθει με τη γέννηση του Αντίχριστου.

Το μυθιστόρημα ήταν να μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 2002 σε σκηνοθεσία Τέρι Γκίλιαμ με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Ρόμπιν Ουίλιαμς, καθώς και στην τηλεόραση το 2011 από τον κωμικό των Monty Python Τέρι Τζόουνς και τον Γκάβιν Σκοτ. Ωστόσο και τα δύο σχέδια «ναυάγησαν».

H περιγραφή της σειράς σύμφωνα με το Amazon:

«Το Good Omens λαμβάνει χώρο το 2018 όταν η Αποκάλυψη είναι κοντά και η Ημέρα της κρίσης έχει οριστεί. Σύμφωνα με τις προφητείες της τρελής μάγισσας Άγκνες ο κόσμος θα τελειώσει το Σάββατο. Το επόμενο Σάββατο για την ακρίβεια. Λίγο πριν το δείπνο.

»Έτσι οι στρατιές του Κακού και του Καλού συγκεντρώνονται, η Ατλαντίδα αναδύεται και τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα. Όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Εκτός από τον Aziraphale, έναν ιδιότροπο άγγελο, και τον Crowley, έναν καλοπερασάκια δαίμονα – και οι δύο ζούσαν με τους θνητούς της Γης από την Αρχή και έχουν συνηθίσει κι αγαπάνε τον τρόπο ζωής τους – και δεν χαίρονται ιδιαίτερα για τον πόλεμο που έρχεται. Και… κάποιος φαίνεται να έχασε τον Αντίχριστο.»

Το Amazon επίσης επιβεβαίωσε την επιστροφή της δραματικής σειράς Sneaky Pete για δεύτερη σεζόν, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της.

ΤοSneaky Pete αποτελεί τη δεύτερη σειρά του δικτύου με τα περισσότερα stream στο Amazon Prime για σειρά με αυθεντικό σενάριο, μετά το επιτυχημένο The Man in the High Castle. Πρόκειται για μία παραγωγή του Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στη σειρά, σε συνεργασία με τον Γκράχαμ Γιοστ του Justified.

Η σειρά ακολουθεί τον Μάριο Γιοσίποβιτς, το οποίο υποδύεται ο Τζιοβάνι Ριμπίζι, έναν απατεώνα που προσπαθεί να ξεφύγει απ’ το αφεντικό του εγκλήματος Βινς (Κράνστον), παίρνοντας την ταυτότητα του συγκρατούμενού του Πιτ και ζώντας με την αποξενωμένη οικογένειά του.

Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Μάργκο Μάρτιντεϊλ, Μαρίν Ιρέλαντ, Πίτερ Γκερέτι, Ίθαν Έμπρι, Καρολίνα Γουίντρα, Λάιμπ Μπαρέρ, Σέιν ΜακΡέι και Μάικλ Ντράιερ.

«Η επιτυχημένες κριτικές και η ανταπόκριση των πελατών μας είναι βασικές αφορμές για να δώσουμε στο κοινό μας μια ακόμη σεζόν του Sneaky Pete», δήλωσε ο επικεφαλής της κωμωδίας και δράματος στα Amazon Studios, Τζο Λούις.

entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024