Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρες για τα γουέστερν «Hell on Wheels» και «The American West»

Πρεμιέρες για τα γουέστερν «Hell on Wheels» και «The American West»

...

Μαντώ Σιώμου

Το γουέστερν Hell on Wheels του AMC θα κάνει πρεμιέρα, με το 2ο μισό του πέμπτου κύκλου και της τελευταίας σεζόν, στις 11 Ιουνίου, πριν την πρεμιέρα της σειράς των Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Στίβεν Ντέιβιντ, The American West.

Πως θα είναι τα τελευταία 7 επεισόδια, και το τέλος του ήρωα Κάλεν Μποχάνον, που υποδύεται ο Άνσον Μάουν, και το έργο του στο πρώτο διηπειρωτικό σιδηρόδρομο της Αμερικής, θα το ανακαλύψουμε τον καλοκαίρι.

Το Hell on Wheels καταπιάνεται με την κατασκευή της πρώτης διηπειρωτικής σιδηροδρομικής γραμμής της Αμερικής, αμέσως μετά το οδυνηρό πέρας του πολέμου των Βορείων και Νοτίων. Η διάσημη γραμμή, κατά κόσμων Union Pacific, διέσχιζε τις βόρειες Πολιτείες για να καταλήξει στην Καλιφόρνια. Καιροί εξαιρετικά δύσκολοι, με τον απόηχο του σαρωτικού σπαραγμού να διαχωρίζει ακόμη τους ανθρώπους σε μπλε και γκρι – και όχι μόνο – και με όλους τους φορείς που λειτουργούν σε μια χώρα διαμελισμένους, τούτο το έργο φαντάζει για άλλους σανίδα σωτηρίας, για άλλους πηγή ευμάρειας, για άλλους δρόμος προς την ελευθερία, για άλλους διέξοδος από τα αδιέξοδα. Κάτι από όλα αυτά σημαίνει για όλα τα σημαντικά πρόσωπα της σειράς.

Ο πρωταγωνιστής Κάλεν Μποχάνον, πρώην ομοσπονδιακός στρατιώτης, έχοντας χάσει βίαια την οικογένειά του από Βορείους και αναζητώντας εκδίκηση, βρίσκεται σκαλωμένος στα γρανάζια κατασκευής του έργου.

Τα οκτώ επεισόδια του The American West, εξιστορούν τις σχεδόν, άγνωστες προσωπικές ιστορίες, των θρύλων της Δύσης, Τζέσε Τζέιμς,Μπίλι δε Κιντ, Γουάιατ Ερπ, Τρελό Άλογο της φυλής Σιου, και Καθιστό Ταύρο της φυλής Χουνκάπα Λακότα. Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις από αξιόλογα ονόματα κλασικών ταινιών γουέστερν, όπως των Ρέντφορντ, Τζέιμς Κάαν, Μπαρτ Ρέινολντς, Τομ Σέλεκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Μαρκ Χάρμον και Εντ Χάρις.

entertainment.in.gr

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024