Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες πρεμιέρες ξένων σειρών του Οκτωβρίου

Οι καλύτερες πρεμιέρες ξένων σειρών του Οκτωβρίου

Οι φθινοπωρινές πρεμιέρες έχουν την τιμητική τους και τα αμερικάνικα κανάλια συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρων των τηλεθεατών με νέες αξιόλογες σειρές.

Μαντώ Σιώμου

Οι φθινοπωρινές πρεμιέρες έχουν την τιμητική τους και τα αμερικάνικα κανάλια συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρων των τηλεθεατών με νέες αξιόλογες σειρές.

The Last Kingdom – ΒΒC

Η σειρά «The Last Kingdom» βασίζεται στα ιστορικά μυθιστορήματα Bernard Cornwell, The Saxon Stories και κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στο BBC America.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στα τέλη του 9ου αιώνα, σε μια εποχή που η σημερινή Αγγλία ήταν ξεχωριστά βασίλεια. Τα βασίλεια αυτά δέχονταν επίθεση και σε πολλές περιπτώσεις τα κυβερνούσαν Βίκινγκ. Εξαίρεση αποτελεί το βασίλειο του Ουέσσεξ, που στέκεται μόνο του υπό τις εντολές του βασιλιά Άλφρεντ του Μέγα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Uhtred, είναι ο ορφανός γιος ενός ευγενή Σάξονα, ο οποίος έχει αρπαχθεί από Νορβηγούς και μεγαλώνει σαν ένας από αυτούς. Αναγκασμένος να επιλέξει ανάμεσα στο βασίλειο και τους ανθρώπους που τον ανέθρεψαν, βλέπει την πίστη του να δοκιμάζεται.

Η σειρά ξεκίνησε γυρίσματα το Νοέμβριο του 2014, και παράγεται από την Carnival Films για το BBC Two και το BBC America. Τα γυρίσματα έγιναν στην Ουγγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Nick Murphy.

Πρωταγωνιστούν οι Alexander Dreymon, Rutger Hauer, David Dawson, Matthew Macfadyen, Jason Flemyng, Alec Newman, Emily Cox, Ian Hart, Tobias Santelmann, Thomas W. Gabrielsson, Peter Gantzler, Joseph Millson, Alexandre Willaume, Rune Temte, Henning Valin, Tom Taylor, Jocelyn Macnab και Madeleine Power.Δείτε το trailer της σειράς εδώ.

Crazy Ex-Girlfriend – The CW

Η σειρά «Crazy Ex-Girlfriend» είναι μια τρυφερή κωμωδία που έχει τη μορφή μιούζικαλ, δημιουργία των Aline Brosh McKenna και Rachel Bloom, με την τελευταία να υποδύεται και την πρωταγωνίστρια. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στο The CW.

Στη σειρά ακολουθούμε την Ρεβέκκα, μια ελεύθερη γυναίκα που έχει την απατηλή επιδίωξη να βρει την αδερφή ψυχή της, τον Τζος, που την παράτησε στο γυμνάσιο το 2005. Δέκα χρόνια μετά, εμπνευσμένη από μια τηλεοπτική διαφήμιση ξαναρχίζει να τον αναζητά, αφού τον συναντά τυχαία στην Νέα Υόρκη. Όταν ο Τζος της αποκαλύπτει ότι μετακομίζει στη Γουέστ Κοβίνα, στην Καλιφόρνια, η Ρεβέκκα αποφασίζει να τον ακολουθήσει ελπίζοντας ότι θα κάνει εκεί μια νέα αρχή και θα έρθει πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της.

Στην σειρά παίζουν οι ηθοποιοί Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Donna Lynne Champlin, Vella Lovell και Pete Gardner. Δείτε το trailer της σειράς εδώ.

Supergirl – CBS

Η σειρά «Supergirl» είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα από το κόμικ της DC, που θα προβληθεί στις 26 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Για την παραγωγή της σειράς έχουν συνεργαστεί οι δημιουργοί των «Arrow» και «The Flash», Greg Berlanti, Sarah Schechter και Andrew Kreisberg, μαζί με την Ali Adler.

Στη σειρά παρακολουθούμε την ξαδέλφη του Σούπερμαν, Κάρα Ζορ-Ελ, που σε ηλικία 13χρονων αναγκάζεται να φύγει μακριά από τον πλανήτη Κρύπτον, και πηγαίνει στην γη όπου υιοθετείτε από την οικογένεια Ντάνβερς. H εικοσιτετράχρονη πλέον Κάρα Ντάνβερς δουλεύει στον κολοσσό των μίντια CatCo, ο οποίος ανήκει στην Κατ Γκραντ, γνωστή από τις ιστορίες του Superman. Μετά από ένα τρομερό ατύχημα αναγκάζεται να αποδεχθεί τις δυνάμεις της και το πεπρωμένο της προστατεύοντας τους κατοίκους της National City.

Χαρακτηριστικό της σειράς είναι ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες της προέρχονται από τις ιστορίες του Superman. Εκτός λοιπόν από την Κατ Γκραντ, βρίσκουμε επίσης τον Χανκ Χένσω, επικεφαλής των Υπερ-Φυσικών Επιχειρήσεων (DEO), ενώ σημαντικό ρόλο έχει η θετή αδερφή της Κάρα, Άλεξ Ντάνβερς. Τέλος, η Αλούρα Ζορ-Ελ, μητέρα της Supergirl αποδεικνύεται καθοριστική για την πορεία της σειράς.

Πρωταγωνιστούν οι Melissa Benoist, Calista Flockhart, Chyler Leigh, Mehcad Brooks, David Harewood και Jeremy Jordan. Δείτε το trailer της σειράς εδώ.

Wicked City – ABC

Η αστυνομική σειρά «Wicked City», είναι δημιουργία του Steven Baigelman για το τηλεοπτικό κανάλι ABC. Η πρώτη σεζόν εστιάζει σε δύο ντετέκτιβ από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Αντζελες (LAPD), που αναζητούν ένα ζευγάρι δολοφόνων που τρομοκρατούν το Sunset Strip.

Το ABC σχεδιάζει να χειριστεί την σειρά σαν ανθολογία, επιλέγοντας διαφορετικό έγκλημα και εποχή κάθε χρόνο. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου.

Πρωταγωνιστούν οι Ed Westwick, Erika Christensen, Jeremy Sisto, Taissa Farmiga, Gabriel Luna, Karolina Wydra, Evan Ross, Jaime Ray Newman και Anne Winters. Δείτε το trailer της σειράς εδώ.

Ash vs. Evil Dead – Starz

Το «Ash vs. Evil Dead» είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της κλασικής σειράς ταινιών τρόμου, «The Evil Dead». Η κωμική σειρά τρόμου, δημιουργία των Sam Raimi και Bruce Campbell, θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου στο Starz.

Στη σειρά θα συνεχιστούν οι περιπέτειες του κυνηγού τεράτων Ash Williams, μετά από 22 χρόνια απουσίας. Ο γερασμένος πλέον πρωταγωνιστής, που αντί για χέρι έχει ένα αλυσοπρίονο, πρέπει να πολεμήσει ξανά το κακό

Στο πλευρό του Ash που υποδύεται ο Bruce Campbell, θα βρίσκονται οι Lucy Lawless, Jill Marie Jones, Ray Santiago και Dana DeLorenzo. Δείτε το trailer της σειράς εδώ.


entertainment.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024