Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το επίσημο trailer των «X-Files»: Η αλήθεια είναι -ακόμα- εκεί έξω

Το επίσημο trailer των «X-Files»: Η αλήθεια είναι -ακόμα- εκεί έξω

Τζωρτζίνα Ντούτση Η πιο καθηλωτική και προχωρημένη ίσως σειρά επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’90 «The X-Files», 13 χρόνια μετά, επιστρέφει με έναν νέο κύκλο έξι επεισοδίων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από το FOX. Έως τότε, οι λάτρεις του μυστηρίου, μπορούν να πάρουν μια γεύση από αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον, μέσα […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Η πιο καθηλωτική και προχωρημένη ίσως σειρά επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’90 «The X-Files», 13 χρόνια μετά, επιστρέφει με έναν νέο κύκλο έξι επεισοδίων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από το FOX.

Έως τότε, οι λάτρεις του μυστηρίου, μπορούν να πάρουν μια γεύση από αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον, μέσα από το επίσημο trailer της θρυλικής σειράς.

Μέχρι τώρα το κανάλι είχε δώσει στη δημοσιότητα και ορισμένα teaser videos, εξάπτοντας τη φαντασία μας και κορυφώνοντας την ανυπομονησία μας με μικρές δόσεις από όσα θα ακολουθήσουν.

Το πιο πρόσφατο –διάρκειας 17 δευτερολέπτων- clip είναι το πρώτο που μας δείχνει τους δυο θρυλικούς πράκτορες Mulder και Scully να μιλούν μεταξύ τους, καθώς επίσης κι ένα στιγμιότυπο από τη συντριβή ενός UFO μετά από στρατιωτική εμπλοκή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο νέο κύκλο επεισοδίων θα δούμε επίσης τους Mitch Pileggi και William B Davis, όπως και τους Lone Gunmen που θα εμφανιστούν σε ένα τουλάχιστον επεισόδιο, ενώ ο Robert Patrick αποκάλυψε πως δεν θα επιστρέψει ως Agent Doggett.

Ένα από τα νέα πρόσωπα του νέου κύκλου της σειρά θα είναι ο ηθοποιός Joel McHale, ο οποίος θα υποδυθεί το δημοσιογράφο Tad O’Malley και θα αποτελέσει ένα σύμμαχο-έκπληξη για τον Mulder όταν θα του συστήσει έναν εξωγήινο που έχει απαχθεί, με το όνομα Sveta. Επιπλέον, μόλις πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και η guest εμφάνιση του ηθοποιού Rhys Darby.

Υπομονή λοιπόν έως τον Ιανουάριο του 2016, γιατί… «the truth is still out there».

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024