Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελάκας, Μαραβέγιας και Γιαννάτου σε άλλους «ρόλους»

Αγγελάκας, Μαραβέγιας και Γιαννάτου σε άλλους «ρόλους»

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή Τρεις καταξιωμένοι τραγουδιστές ανεβαίνουν στο σανίδι και κάνουν την έκπληξη στο Φεστιβάλ Αθηνών. Ο Γιάννης Αγγελάκας εκτός από τη μουσική που έγραψε για την παράσταση Ηλέκτρα, το τελευταίο αίμα, μια διαφορετική εκδοχή της Ηλέκτρας του Σοφοκλή, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Όλια Λαζαρίδου, Γιάννο Περλέγκα, Ζωή Ξανθοπούλου και Γεωργία Τσαγκαράκη. Τρεις […]

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Τρεις καταξιωμένοι τραγουδιστές ανεβαίνουν στο σανίδι και κάνουν την έκπληξη στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο Γιάννης Αγγελάκας εκτός από τη μουσική που έγραψε για την παράσταση Ηλέκτρα, το τελευταίο αίμα, μια διαφορετική εκδοχή της Ηλέκτρας του Σοφοκλή, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Όλια Λαζαρίδου, Γιάννο Περλέγκα, Ζωή Ξανθοπούλου και Γεωργία Τσαγκαράκη.

Τρεις γυναικείες φιγούρες κυριαρχούν, η κάθε μία σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο: η Ηλέκτρα, η Κλυταιμνήστρα και η Χρυσόθεμις. Τι λένε όταν –αναγκαστικά– συναντιούνται; Τι κάνει η κάθε μία μόνη της; «Μέσα στο υπνοδωμάτιο θα τελεστεί ο φόνος. Ο τελευταίος φόνος. Ο κύκλος θα κλείσει, μαζί και το σπίτι. Για πάντα. Το τελευταίο αίμα χύθηκε», σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης Κωνσταντίνος Ντέλλας που θα ανέβει στο Θέατρο Τέχνης από τις 13 έως και τις 16 Ιουλίου.



Βίντεο από τις πρόβες

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνεργάζεται και πάλι με τον Γιάννη Μπέζο μετά τον επιτυχημένο Φιλάργυρο και θα τον δούμε στην αριστοφανική κωμωδία Εκκλησιάζουσες ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Τη σκηνή θα μοιραστεί με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Πάνο Βλάχο, Δανάη Σκιάδη, Λαέρτη Μαλκότση, Ελένη Μπούκλη, Γιώργο Τσουρή, Μαρίνα Σάττι, Νίκο Μαγδαληνό, Κώστα Κοράκη, κ.ά.
Η παράσταση θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα και στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου θα κάνει στάση 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Τη Σαββίνα Γιαννάτου θα δούμε σε ρόλο τυφλής σε μια παράδοξη όπερα ήχων και χειρονομιών με τίτλο«Οι τυφλοί ή ο ήχος των μικρών πραγμάτων σε μεγάλο σκοτεινό τοπίο» που θα ανεβάσουν η Ζωή Χατζηαντωνίου και ο Δημήτρης Καμαρωτός με αφορμή το έργο του Βέλγου νομπελίστα Μορίς Μέτερλινκ «Οι τυφλοί» (1890). Σε αυτή τη μεταφυσική και παιγνιώδη παράσταση-παραβολή για την αδράνεια των θνητών επίσης συμμετέχουν: Ξένια Καλογεροπούλου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Υβόννη Μαλτέζου, Γιώργος Μπινιάρης, Ανέζα Παπαδοπούλου, Χρήστος Στέργιογλου, Χάρης Τσιτσάκης, Μηνάς Χατζησάββας και Θοδωρής Κοτεπάνος -πιάνο.
Η παράσταση θα παιχτεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών στις 12 και 13 Ιουλίου στην Πειραιώς 260.

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024